Yeni yıl alışverişi yapacaklar o bankayı tercih ediyor: 500 TL hediye veriyor

2022 senesinin sonuna yaklaşmakla beraber yurttaşlar, yeni yıl alışverişini yapmak amacıyla mağazaları akım etmeye başladı. 9 Aralık 2022 tarihinden 1 Ocak 2023 tarihine kadar gerçekleştirilecek alışverişlerde 500 TL bordo puan kazanma avantajı İş Bankası tarafından vatandaşlara sunuluyor.

Yeni yıl alışverişi yapacaklar o bankayı tercih ediyor: 500 TL hediye veriyor

İş Bankası’ndan vatandaşlara Müjdeli Haber geldi. Buna göre İş Bankası alışverişlerde ₺500 tutarında hediye vereceğini duyurdu. Yeni yılın yaklaşması ile beraber yeni yıl kampanyaları da tek tek açıklanmaya başlandı. Bankalar ise yeni yıla özel kampanyalarına resmi internet sayfaları ve sosyal medya hesapları üzerinden duyurmaya başladı. İş Bankası ise bu kervana katılan bankalar arasındaki yerini aldı.

Buna göre İş Bankası, 9 Aralık ile 1 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek yeni yıl alışverişlerinde 500 TL’ye varan WorldPuan kazanma avantajını sunuyor. Bankanın sunduğu yeni yıl kampanyasında maksimum mobil ya da iş cep uygulamasından kampanyaya katılım sağlamak mümkündür.

Diğer taraftan bankacılık kartınız ile maksimum kartınızla market başta olmak üzere giyim, ayakkabı ve kozmetik ile ev tekstili gibi sektörlerdeki firmalardaki kampanya dahil maksimum üye iş yerlerinden 9 Aralık 2022 ile 1 Ocak 2023 tarihleri arasında tek seferde gerçekleştirilecek 400 TL ve daha da üzeri, ikinci ve sonraki her alışverişlerde ise 50 TL olmak üzere toplamda 500 TL tutarından maxipuan kazanma avantajını kaçırmayın.