Yastık altında altını olanlar aman dikkat! İslam Memiş ilk kez açıkladı

Uzman isim altın yatırımcılarını uyardı! Tüm detaylar haberimizde.

Yastık altında altını olanlar aman dikkat! İslam Memiş ilk kez açıkladı

Bu uyarıları mutlaka dikkate alın! İslam Memiş altın yatırımcılarını uyardı! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

İSLAM MEMİŞ YATIRIMCILARI UYARDI

Piyasada yaşanan hareketlilik son hızıyla devam ederken uzman isimler yatırımcıları sık sık uyarıyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altın piyasası ile ilgili şu uyarıları yaptı; 'ONS altın 2 bin 431 dolar seviyesine çıktı. Panik alımı yapmayın demiştim. Akşam saatlerinde 100 dolar düşüş yaşandı. Gram altın 2 bin 700 TL seviyelerine kadar yükseldi ve 140 TL düşüş yaşandı. 

altın fiyatlarıyla ilgili uyarılar

Hafta 2 bin 575 TL seviyesinden kapandı. Bu saatten sonra düşer mi yükselir mi diye bir şey yok. Vatandaş elindeki varlığın fiyatına değil miktarına odaklanmalı. ONS altın haftayı 2 bin 343 dolar seviyesinden tamamladı. 2 bin 431 dolar seviyesine kadar yükselmişti. İran İsrail arasında yaşanan gerilim sonrasında 3 bin dolar seviyesi sürpriz olmayacak. Gram altın serbest piyasada haftayı 2 bin 575 TL seviyesinden tamamladı. Gram altında 3 bin ile 3 bin 500 TL beklentilerim devam ediyor. Pazartesi günü itibariyle 3 bin TL rakamları görülebilir. 3 bin TL ile 3 bin 500 TL seviyesine kısa vadede bakacağız.'

Not: Yukarıda yazılanlar yatırım tavsiyesi değildir.