Yapılandırmaya Başvuranlar Dikkat: İlk Taksit Ödemesi Başladı (Nereye Ödenecek , Anlaşmalı Bankalar)

Borç yapılandırması yapan vatandaşları ilgilendiren son dakika haberi geldi. Yapılan açıklamada yapılandırmada ilk taksit ödemesinin başladığına yer verildi.

Yapılandırmaya Başvuranlar Dikkat: İlk Taksit Ödemesi Başladı (Nereye Ödenecek , Anlaşmalı Bankalar)

Yapılandırma başvurusu yapanlar: İlk taksit ödemesi başladı.

7256 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına dair kanun kapsamında borç yapılandırmaları geçtiğimiz Kasım ayının sonunda başlamıştı. Normal başvuru süresi 31 Aralık günü biten başvuruda yeni karar geçen hafta alındı ve yapılandırma başvurusu Ocak ayının sonuna kadar uzatıldı. Yapılandırmaya şimdiye kadar milyonlarca kişi başvuru yaptı ve başvuru yapanların yapılandırma başvuru sonucu açıklandı.

YAPILANDIRMA SONUCUNA NASIL BAKILIR? TAKSİT SAYISI , SİLİNEN FAİZ MİKTARI

Yapılandırmaya başvuru yapan vatandaşların gecikme faizleri siliniyor. Başvurusunu yapanlar , başvuru yaptıkları sayfada sonucuna bakabilecekler.

https://ivd.gib.gov.tr/

Linki kopyalayıp yeni sekmede açın. Açılan sayfada sol altta bulunan kısımdan giriş yapın. İntereaktif Vergi Dairesi giriş şifreniz yoksa e Devlet kısmından da giriş yapabilirsiniz. Giriş yaptıktan sonra sol menüde en altta yapılandırma kısmına gidin ve YAPILANDIRMA BAŞVURULARIM kısmına tıklayın. 

Daha sonra yukarıdaki ekran karşınıza çıkacak. Bu ekranda kırmızı kutucukla gösterilen yere tıklayarak ödeme planınızı indirebilirsiniz.

İLK TAKSİT ÖDEMESİ BAŞLADI

Yapılandırmaya başvuru yapan vatandaşlar için ilk taksit ödemesi bugün başladı ve Ocak ayının sonuna kadar devam edecek. Peki ödemeler nasıl yapılacak?

Yapılandırma borçları Vergi Dairesine gidilerek yapılabilir. Ya da aşağıdaki bankalardan da ödeme yapılabilir.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA