XRP'de Yüzde 790’lık Ralli Mi Geliyor?

Ripple’nin yerel altcoinin projesi olan XRP, 2017 Mayıs ayı gününde fark edilen uygun bir hareket yaparak yeniden yükseliş göstermeye başladı. XRP kısa süre önce bütün kripto para topluluğunu şaşırtmış oldu. Bu altcoin birden fazla olan direnç noktasının üzerine çıkış yaparak bir ralli yapmış oldu. Meydana gelen bu ralli XRP kripto para yatırımcıları tarafından yeniden ilgi odağı olmaya başladı. Yükseliş devam ederken ticari hacim ise zirve yapmış oldu.

XRP'de Yüzde 790’lık Ralli Mi Geliyor?

XRP tarafından yapılan bu ralli, karışık bazı tepkilere neden oldu. XRP’yi yakından takip altına alan analistler bu altcoin fiyatı 2017 yılındaki fiyatı arasında benzerlik olduğunu söyledi. Analist Egrag’ın yaptığı açıklamaya göre, aylık grafik kullanma kararları, aylık grafiklerde yer alan teknik analizlerin meydana gelen dalgalanmaları elemeye yardımcı olmaktadır.

XRP şu anda 2017 yılındaki benzer fiyat konumundadır denilmekte. 2017 yılında bir miktar direnç yaşadı. 2017 Kasım ayında düşüşe geçti. Daha sonra XRP 2018 Ocak ayında 3.85 dolar seviyesinde artış yaşadı. Eylül ayındaki 1 dolar üzerinde kapanmasına benzeyen model izlemesi beklenilmektedir.