XRP'de Son Dakika Haberleri... Dava Günü Geldi

Xrp davasında kader günü geldi. Gelen son dakika bilgilerine göre davanın bugün görüleceğine yer verildi. Davaya saatler kala Xrp Ripple fiyatında sert hareketler görülmeye başlandı.

XRP'de Son Dakika Haberleri... Dava Günü Geldi

Son dakika: XRP'de dava günü geldi.

Tüm dünyanın büyük bir merakla beklediği XRP davası için geri sayımda sona gelindi. Kripto para birimi olan Ripple'nin kaderinin belli olacağı bu dava, bugün görülecek. 

Amerika birleşik Devletleri'nden gelen son dakika bilgilerine göre New York Güney Bölge Mahkemesi, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu tarafından Ripple aleyhinde açılan davası için ilk mahkeme tarihini geçtiğimiz haftalarda belirlemişti. New York Güney Bölge Mahkemesi verdiği kararda davanın 22 Şubat'ta görüleceğini, tarafların 22 Şubat 2021 Pazartesi günü hakim karşısına çıkacağını duyurdu.

DAVA SAAT KAÇTA?

Dava Amerika Birleşik Devletleri'nde görülecek. Burada mesai, TSİ saat 16.30 'da başlıyor. Mesai saatinin başlamasının ardındna mahkemenin toplanması ve XRP hakkında açılan davanın görülmesi bekleniyor.

DAVADAN ÇIKACAK KARAR RİPLLE'NİN KADERİNİ BELİRLEYECEK

XRP yatırımcıları ve kripto paraya yatırım yapacak vatandaşlar, bu davanın sonucunu merakla bekliyor. 

XRP NE KADAR?

Piyasalarda Xrp fiyatı şu sıralar 0.60 dolar seviyesinde. Ancak dün bu fiyat 0,51 dolar seviyesindeydi. Dava öncesi Xrp hareketlendi ve kısa sürede değer kazanarak 0,60 dolara yükseldi. İşte Xrp Grafiği:

Grafik investing. com'dan alınmıştır.