XRP, Bitcoin ve Dogecoin'de Yükseliş Hızlandı: İşte Son Durum

Son dakika haberi: Yatırım dünyasında son haftalar oldukça hareketli geçiyor. Kripto para birimleri, gümüş fiyatı , Reddit, Elon Musk derken fiyatlar sert hareketler gösteriyor.

XRP, Bitcoin ve Dogecoin'de Yükseliş Hızlandı: İşte Son Durum

Bitcoin, Ripple ve Dogecoin fiyatlarında yükseliş yeniden başladı.

Geçtiğimiz hafta ani bir yükselişle tüm zamanların rekor seviyesine kadar çıkan Ripple ile Dogecoin, yeni haftaya da yükselişle başladı. Gelen son dakika bilgilerine göre Ripple fiyatı kritik seviyeyi geçerken Dogecoin ise rekordan düştüğü yerden tekrar toparlanmaya başladı. 

XRP

Ripple fiyatı geçtiğimiz haftalarda icra davası yüzünden düşmeye başlamış ve kısa sürede değer kaybetmişti. 0,20'lere kadar düşen Ripple'de bugün sabah saatlerinden bu yana rekor bir yükseliş başladı. 30 Ocak'ta 0.30 dolara yükselene Riplle, bugün bunu ikiye katladı ve şu sıralar 0.67 dolar seviyesinden işlem görüyor. Sadece Ripple'de 1 günde yüzde 55 'lik değer kazancı yaşandı.

DOGECOİN

Dogecoin'de de yükseliş az önce başladı. 0,20 TL seviyesine kadar düşen Dogecoin fiyatı , yüzde 34'lük yükseliş gösterdi. Sadece bugün yüzde 34 değer kazanan Dogecoin 0,2757 TL'ye yükseldi. 

BİTCOİN NE KADAR?

Bitcoin'de de bugün yükseliş görüldü. Gelen son verilere göre 1 Bitcoin 34 bin 594 dolar seviyesine kadar tırmandı. Geçen gün 220 bin liraya gerileyen Bitcoin, 250 bin 577 Türk Lirası oldu.