Vodafone, Turkcell ve Türk Telekom hattı olanlar için açıklandı! O hizmet ücretsiz oldu

Türkiye'de hattı Vodafone, Turkcell ve Türk Telekom olanlar için açıklamalar geldi.

Vodafone, Turkcell ve Türk Telekom hattı olanlar için açıklandı! O hizmet ücretsiz oldu

Türkiye'de hattı Vodafone, Turkcell ve Türk Telekom olanlar için açıklamalar geldi. Buna göre ise yüz binlerce kişiyi ilgilendiren bu açıklamalar sonrasında GSM operatörlerinin de YÖK ile almış olduğu kararlar sonrasında depremden etkilenen öğrenci ve öğretim elemanlarına da ücretsiz internet imkanı verileceği belirtildi.

Vodafone, Turkcell ve Türk Telekom hat sahipleri için gelen açıklamalar da depremden etkilenen öğrenci ve öğretim elemanları için ücretsiz internet imkanı sağlanacağı ifade edildi. YÖK, GSM operatörleri ile görüşme sağlarken görüşme sonrasında da alınan kararlar doğrultusunda depremden etkilenen öğrenci ve öğretim elemanları için bu imkan sağlandı.

ÜCRETSİZ İNTERNET HEDİYESİ VERİLDİ

Vodafone, Turkcell ve Türk Telekom hat sahipleri için depremzede öğrenci ve öğretim elemanlarına da aylık 6 GB ücretsiz internet imkanı verildi.

YÖK'ün GSM operatörleri de; Vodafone, Türk Telekom ve Turkcell ile görüşmeler sonrası; deprem bölgesinde ki yükseköğretim kurumlarının da öğrenci ve öğretim elemanları ile ailesi de deprem bölgesinde olup diğer şehirlerde ki yükseköğretim kurumlarında da okuyan öğrencilere uzaktan öğretimde kullanmak üzere internet hakkı verildi.

GSM operatörleri eğitim amaçlı kullanılmak üzere aylık 6 GB ücretsiz interneti öğrenci ve öğretim elemanlarının telefonlarına tanımladı.