Vakıfbank'ta hesabı olana 2000 TL para iadesi! Bunu yapanlara özel verilecek

Vakıfbank, Mart ayı boyunca devam eden kampanyasının sona erdiğini duyurdu ve müşterilerine son 4 gün içinde 2 bin Türk Lirası kazanma şansı sundu. Banka yetkilileri, kampanyaya katılanların bu özel fırsattan yararlanabileceklerini belirtti. İşte detaylar...

Vakıfbank'ta hesabı olana 2000 TL para iadesi! Bunu yapanlara özel verilecek

Türkiye'nin önde gelen kamu bankalarından biri olan Vakıfbank, müşterilerini sevindirecek yeni bir kampanya ile karşımızda. Vinov Kampüs sistemi üzerinden 1-31 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek ödemelerde müşterilere özel indirimler sunulacak. Bu kapsamda, 199 bin 999 Türk Lirası'na kadar yapılan ödemelerde bin Türk Lirası, 200 bin Türk Lirası ve üzeri ödemelerde ise 2 bin Türk Lirası kredi kartı ekstre indirimi fırsatı sunulacak.

Vakıfbank yetkilileri, kampanyanın 31 Mart'ta sona ereceğini ve müşterilerin son 4 gün içinde bu avantajdan yararlanmaları gerektiğini vurguladılar. Ayrıntılı bilgilere ulaşmak ve kampanyaya katılmak isteyenler için tüm detaylar, Vakıfbank'ın resmi internet sitesinden paylaşıldı.


VAKIFBANK MÜŞTERİLERİNİ SEVİNDİRECEK YENİ KAMPANYASINI AÇIKLANDI!

VAKIFBANK MÜŞTERİLERİNİ SEVİNDİRECEK YENİ KAMPANYASINI AÇIKLANDI!

Vakıfbank'ın müşterilerini sevindiren kampanyasında detaylar netleşti. Kampanya kapsamında sunulan ödül, okul kayıt ücretine yapılan bir indirim değil. Bunun yerine, Vinov Kampüs sistemi üzerinden yapılan ödemelere özel olarak kredi kartına yansıtılacak bir indirim olarak belirlendi.

Kampanya, müşteri bazında geçerli olacak ve katılım için VakıfBank Mobil uygulamasındaki "Cepte Kazan" bölümünden "Hemen Katıl" tuşuna tıklanarak sağlanabilecek. Ancak, bireysel kredi kartları kampanyaya dahil edilmeyecek.

Yeni Vakıfbank müşterisi olacak ya da Vakıfbank müşterisi olup kredi kartı bulunmayanlar için ise özel bir fırsat sunuluyor. 1-31 Mart 2024 tarihleri arasında Vakıfbank Kredi Kartı başvurusunda bulunan ve kartlarını alan müşteriler, kampanya kapsamında değerlendirilecekler.

Vinov Kampüs üzerinden yapılan ödemelerde ise dikkat edilmesi gereken bir nokta var. Eğer ödeme talimatı iptal veya iade edilirse, verilen indirim kredi kartına borç olarak yansıtılacak.

Bu detaylarla birlikte, Vakıfbank müşterileri için sunulan bu özel kampanya fırsatını değerlendirmek için son 4 günü kaçırmayın!