Vakıfbank müstakil ev satışına çıktı: Fiyatı 314 Bin TL! Ev almak isteyenler süre bitmeden baksın!

Ev almak isteyenleri ilgilendiren yeni bir gelişme yaşandı. Vakıfbank müstakil ev satışına çıktı. Almak isteyenler için evin özellikleri ve fiyatı açıklandı.

Vakıfbank müstakil ev satışına çıktı: Fiyatı 314 Bin TL! Ev almak isteyenler süre bitmeden baksın!

ankalar ikinci el gayrimenkul satışları yapıyorlar. Vakıfbank internet sitesi üzerinden müstakil ev satışı duyurusunda bulundu. Vakıfbank’tan ev satın almak isteyenlerin, taşınmazlara teklif verebilmek için VakıfBank Şubesi’ne başvurması ve muhammen bedelinin %5’i tutarındaki teminatı yatırması gerekiyor.

Satıştaki eve ait bilgiler

Ağrı’da bulunan müstakil ev için başlangıç bedeli 314 bin TL olarak açıklandı. Teminat bedeli ise 15 bin 700 olarak bildirildi.

screenshot-11.jpg

Genel Özellikler

Taşınmaz Kargir Ev ve Depo ve Arsası vasıflı olup, 2009,24 m2 yüz ölçümlü arsa üzerine ayrık nizamlı, kargir yapı türünde inşa edilen kargir ev ve depo nitelikli taşınmazdır. Arsanın etrafı 1.8 metre yüksekliğinde bims duvar ile çevrelenmiştir. Taşınmaz imar planındaki güneybatısındaki 7 metrelik yola 35 metre cephesi bulunmaktadır. Arsa üzerindeki yapılara ait herhangi bir proje yoktur. Tapu Kadastro Müdürlüğünde yapılan incelemede parsel üzerinde 1 adet 100 m2 kargir ev ve 1 adet yaklaşık 50 m2 alanlı deponun işli olduğu tespit edilmiştir. Ancak yerinde incelemesinde kadastroya işli olan kargir yapının yıkıldığı yerine 1 adet yaklaşık her katı 120 m2 olmak üzere toplam 240 m2 alanlı, 2 katlı betonarme ev inşa edildiği tespit edilmiştir. Depo yapısının kısmen yıkık olduğu görülmüştür. 1/1000 Uygulama İmar Planına göre, ayrık nizam, 2 katlı konut alanında kalmaktadır. Arsanın yola terki yoktur. Taşınmaz, ön bahçe mesafesi 5 m, komşu parsellerden 3 m çekme şartıyla yapılaşma koşullarına sahiptir.