Uzman isim 5 yılda zengin olmanın formülünü verdi! Altını doları unutun

Yatırım yapmak isteyenlere dev fırsat geldi. Bu yatırım tavsiyesi tam 5 yılda zengin ediyor. Ne altınla ne de dolarla zengin olabilirsiniz Peki 5 yılda zengin olmak için hangi yatırım aracını kullanmak gerekiyor? İşte açıklamalar…

Uzman isim 5 yılda zengin olmanın formülünü verdi! Altını doları unutun

Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran yatırımcıları zengin edecek yeni bir yatırım aracını duyurdu. Ekonomist Mert Başaran 5 senede zengin olmanın formülünü açıkladı. Ekonomist Mert Başaran 5 senede zengin olmanın formülünü açıkladı ve parası olan yatırımcılara tavsiyelerde bulundu.

Yatırım Aracı Olarak toprağı İşaret Etti

Başaran dolar altın ve borsa yerine en çok kazandıracak yatırım aracı olarak toprağı işaret etti. Son dönemde doğru yorumlarıyla dikkat çeken Başaran Toprak berekettir diyerek yatırımcılara önemli bir mesaj verdi. Kentsel dönüşüm projeleri ünlü bir ekonomist tarafından önemle vurgulandı.

Uzman isim 5 yılda zengin olmanın formülünü verdi! Altını doları unutun

Kahramanmaraş merkezli olarak bilinen 'Asrın Felaketi' depremlerinin ardından bu projelerin hız kazandığı belirtiliyor. Ekonomist bu tür projelere yatırım yapmanın doğru bir seçenek olabileceğini dile getirdi. Özellikle deprem riski altındaki bölgelerde yapılan yenileme çalışmalarının yatırımcılar için önemli fırsatlar sunabileceğini vurguladı.

Başaran kentsel dönüşüm alanlarında yer alan binalardaki evlerin ilerleyen yıllarda önemli ölçüde değer kazanacağına dikkat çekti. ‘’Türkiye'nin herhangi bir yerinde özellikle de kentsel dönüşüm sürecinde olan bölgelerde 30, 40, 50 yıllık binalardan ev almanızı öneririm" diyen Başaran bu yapıların en fazla 5 sene için oldukça değerlendirerek yatırımcının yüzünü güldüreceğini açıkladı.