Üst Üste Dördüncü İndirim Geldi Akaryakıta İndirim Geldi Toplamda 2 lira 95 Kuruş İndirim

Akaryakıt fiyatlarına gece yarısı indirim geldi. Gelen bu indirimle beraber motorine son zamlardan sonra 4 üncü kez indirim geldi. 4 indirimin toplamı 2 lira 95 kuruş oldu.

Üst Üste Dördüncü İndirim Geldi Akaryakıta İndirim Geldi Toplamda 2 lira 95 Kuruş İndirim

Araç sahipleri gece yarısından itibaren akaryakıt istasyonlarında bir kez daha fiyat değişikliği yaşandığını gördü. Gece yarısından sonra istasyonlara giden araç sahipleri pompaya indirimin yansıdığını gördü.

Toplamda Dördüncü İndirim Geldi

Motorine gelen son zamdan sonra 27 Ocak 2023 tarihinden itibaren indirim gelmeye başladı. Bu tarihte benzin ve motorine 60 kuruş indirim geldi.

Gelen bu indirim devam etti ve 2 Şubat 2023 tarihinde motorine 1 lira 02 kuruşluk indirin geldi. Motorine gelen indirimler devam ederken 3 Şubat’ta da motorine 65 kuruşluk indirim geldi. Son indirim ise bu gece yarısından itibaren geçerli oldu ve pompa fiyatlarına yansıdı. 4 Şubat Cumartesi gününde itibaren geçerli olmak üzere motorinin litre fiyatına 68 kuruşluk indirim geldi.

Toplamda 2 Lira 95 kuruş İndirim

Motorine gelen dört indirimin pompaya yansıması 2 lira 95 kuruş oldu. Gelen bu indirimlerle beraber motorin ve benzinin litre fiyatı eşitlendi. İstanbul2da motorinin litre fiyatı 21 lira 15 kuruş olurken benzinin litre fiyatı 21 lira 14 kuruş oldu.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /