Ünlü Ekonomistten Flaş Dolar Açıklaması 22 TL’den İşlem Görüyor

Canlı yayında önemli açıklamalarda bulunan Dünya Gazetesi Yayın Kurulu Başkanı şok bir açıklama ile doların 22 liradan işlem gördüğünü açıkladı.

Ünlü Ekonomistten Flaş Dolar Açıklaması 22 TL’den İşlem Görüyor

Tv100'de yayınlanan Kerem Kırçuval ile 10'dan 12'ye programına bağlanan Dünya Gazetesi Yayın Kurulu Başkanı ekonomist Şeref Oğuz'dan dolar kuruyla ilgili çok önemli bir açıklama geldi. Oğuz, ‘’Şu anda piyasada pek çok özel sektör 20-22 liradan dolar üzerinden işlem görmeye başladı" diyerek şok açıklamalarda bulundu.

Faiz Lobisi Diyorlar

Doların daha önce gördüğü yeri unutmayacağını söyleyerek tekrardan eski seviyeleri göreceğini açıklayan Oğuz, ‘’Bu ralli nerede biter, açıkçası bunu daha önce de söylemiştim. Dolar kuru gördüğü yeri unutmaz. Dolar 18.06'yı görmüştü burayı unutmaz. Hatta şu anda piyasada pek çok özel sektör 20-22 liradan dolar üzerinden hesap kitap yapmaya, işlem görmeye başladı. Sebebi nedir? Kuru tutmak için getirdiğiniz takoz atıyor. Onun yerine yeni bir takoz koyuyorsunuz. Nedir o? Pazartesi günü açıklanacak olan dövize endeksli Hazine bonosu. Ancak bu da yetmeyecek. Bunun da bir süre gideceğini bir müddet sonra eğir siz enflasyonu düşürme ya da para politikası uygulamazsanız ya da seçim ekonomisinin gümbür gümbür geldiği bir ortamda sürekli para basar piyasayı paraya boğarsınız, daha sonar ÜFE ve TÜFE'ye endeksli enstmanları da deneyeceksiniz. Nedir bu? Ben doları durdurmak için elimden geleni yapacağım. Yapmam gereken bir şey hariç. Faizin zamanında yükseltilmeyişi. Naci Ağbal'ı görevden aldık ondan sonra film koptu. Bunu söyleyince de faiz lobisi falan diyorlar’’ ifadelerini kullandı.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /