Ünlü Ekonomistten Bomba İddia ATM Kartı ve Kredi Kartları Kalkacak

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, YouTube hesabından gündeme bomba gibi düşecek açıklamalarda bulundu. Memiş, ATM ve kredi kartlarının kaldırılacağını iddia etti.

Ünlü Ekonomistten Bomba İddia ATM Kartı ve Kredi Kartları Kalkacak

Yaptığı açıklamaların yatırım tavsiyesi olmadığı ifade edenİslam Memiş, altın ve kriptodaki düşüşlerin ve doların yükselişinin nedenini Fed’in açıklamalarına bağladı.

İşte İslam Memiş’in açıklamalarından önce çıkanlar;

Dolar/TL için yılsonunda beklentim 20-21 TL aralığında olacak. Ancak her ne kadar yükselse de doların yatırım aracı olarak getirisinin olmadığını düşünüyorum. Altın, gümüş, euro ve sterlin daha mantıklı yatırım. Ben sepetime yatırım aracı olarak bu dört ürünü alırım.

Altın Ekranlarda Görülen Fiyat Değil

Gram altın TL fiyatı ekranlarda 1005 lira ama aslında 1015-1018 TL seviyesinde. Gram altının 1000 lira seviyesine inmesi için ekranlarda 980 lira seviyelerinde görülmesi lazım. Çünkü bankaların makas aralığı var.

Gümüş Alınmalı Mı?

Gümüş oldukça ucuz bir yatırım aracı, elimde dolarım var gümüş almalı mıyım, evet almalıyım.

Kripto paralarda yüzde 4 düşüş var. 20 bin doların altına düştü. Tekrar baskılandı ve baskılanmaya devam edecek. Önemli seviye 22 bin 27 bin seviyesi. Kripto paralar benim nazarımda ucuz kalmaya devam edecek.

Tatil Ayları Bitti

Temmuz, ağustos ayı tatil ayı. Tatil bitti. Eylül fiyatlaması neden önemli, eylül ayı için ne yapmalı?

Eylül ayı itibariyle dünyada hem jeopolitik riskler, savaş riskleri, hem küresel ekonomik krizlerinin, hem gıda hem enerji hem de resesyon risklerinin yoğun olarak konuşulacağı bir dönem bekliyorum. Sepetimize tek bir enstrüman bağlamadan dört enstrüman bağlayarak yatırım yapılmalı.

Ev Alın!

2022-2023 yıllarında enflasyon patlayacak. Daire alın, emlak ve kira fiyatları artacak görüşüm devam ediyor. İki yıldır bangır bangır bağırdım, yeni dünya sistemi sizi zenginleştirmek için değil fakirleştirmek için kuruldu. Elinizde para varsa hemen ev alın. Emlak fiyatlarının düşmesini beklemeyin. Türkiye’ye girişin kolay olması nedeniyle kitlesel göçlerin Türkiye’ye daha da hızlanacağını düşünüyorum, buda ev fiyatlarının daha yükseleceğini gösteriyor.

2022-2023 yılı enflasyon yılları, enflasyon artmaya devam edecek. Piyasanın ayarı Merkez Bankaları nedeniyle bozuldu. Eylül ayı masalın bittiği, uyanmamız gereken bir ay olacak. Rehavete asla kapılmayacağız.

Kredi Kartı ve ATM Kartı Kalkacak

Size bir haber vereceğim. Yeni dünya sisteminde dijital para dönemine büyük önem verildi. Bunu son hamlesi şu oldu; artık kredi kartı ve ATM kartı kullanılmayacak, artık sanal şifreleme kullanılacak. Dünyada en fazla kredi kartı, ATM kartı kullanan ülke Türkiye. Artık buna noktayı koyuyorlar. Artık çip krizini bahane edecekler, bundan sonra kimsenin cebinde ATM kartı ve kredi kartı olmayacak. Size verilen sanal şifrelerle işlem olacak. Dünya çok hızlık şekilde sanallaşıyor. 2023 yılı itibariyle dünya ülkeleri kendi sanal paralarını hazırlamış olacak.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /