Ünlü Ekonomistin Dolar Tahmini de Tuttu Yeni Açıklamalara Dikkat

Mayıs ayında dolar 15,50 olur diyen ünlü ekonomist İslam Memiş’in açıklamaları şimdiden gerçekleşti. Memiş, yeni açıklamalarla masaya yeniden bombayı bıraktı.

Ünlü Ekonomistin Dolar Tahmini de Tuttu Yeni Açıklamalara Dikkat

Daha öncede yaptığı isabetli tahminlerle adından oldukça fazla söz ettiren Para ve Altın Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yeni iddialarla gündemde. Gram altın içinde rakam ve tarih vererek uyarısını yapan Memiş’in diğer açıklamaları da gerçekleşecek mi konusu merak uyandırdı.

Gram altın için Temmuz ve yıl içini işaret eden İslam Memiş, Temmuz ayında altının gramının 1.200 yıl içinde 1.450 TL olacağını duyurdu.

Nisan Ayında Açıklamıştı

"Nisan alım için final ayı" uyarıları yaparak vatandaşın ilgisini Çeken İslam Memiş, "Dolar/TL kurunda Mayıs’ta 15-15,50 lira aralığını öngördüğümü önceden belirttim. Hal böyle olunca altın-gümüş gibi değerli metallerin gram bazındaki yükselişte kaçınılmaz olur. Mesela gram altın 960-980 lira aralığı, gümüş gram 12-12,50 lira aralığı" ifadelerini kullanmıştı.

Ayrıca İslam Memiş, 11 Nisan'da yaptığı açıklamada, "Sizinle bir bomba düşünce mi daha yazayım. Siyasi hamle nedeniyle ekip değişiyor, sıcak para akışı nedeniyle döviz kuru geriliyor, mevsimsel etki nedeniyle enflasyon duruyor… Sonra da ERKEN SEÇİM ÇAĞRILARINA ERDOĞAN HODRİ MEYDAN BUYRUN diyor ve ERKEN SEÇİM KARARI ALINIYOR." iddiasında bulunmuştu.

Sosyal Medyadan Paylaştı

Dün doların büyük yükseliş göstermesi sonrası Tweet atan İslam Memiş, şu açıklamaları yaptı, "Gram altın 933 lira. Neden döviz ve emtialar da Nisan’da final yaptığımızı anladınız sanırım. Ancak gram daha yükselmedi. Temmuz 1.200 Yıl içinde 1.450 Bakalım zaman kimi haklı çıkaracak" dedi.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /