Ünlü Ekonomist Uyardı Tuzak Var Dedi

Altında sert dalgalanmalar yatırımcının kafasını karıştırmaya devam ediyor. 940 liradan 900 liranın altına düşen gram altın yeniden yükselişte. Ünlü Ekonomist İslam Memiş uyarılarda bulundu.

Ünlü Ekonomist Uyardı Tuzak Var Dedi

Dün 900 liranın altına düşerek sürpriz yapan gram altın bugün yeniden 905 lirayı gördü. Fed’in şahinleşme politikasıyla düşen altın hakkında konunun uzmanı İslam Memiş önemli uyarılarda bulundu. Tuzak olduğunu ifade eden Memiş, yatırımcısını bir kez daha uyardı.

İşte İslam Memiş’in açıklamalarından öne çıkanlar;

Tuzak Fiyatlamalar Var

Bayram öncesi haftadayız. Emtia fiyatlarındaki hızlı yükselişlerde panik olmayın. Sabırla beklemenizi tavsiye etmiştim. Tuzak fiyatlama var. Yüksekten mal satıyorlar.

Temmuzda Zirve

Nisan ayı final ayıdır. Mayıs ayı ile birlikte küresel piyasaya odaklanacağız. Mayıs ayında ciddi kargaşa ile karşı karşıya kalacağız. Temmuz ayında zirve seviyeleri göreceğiz.

Dolar Düşmez

Dolar endeksi 100 seviyesinin üzerinde. Dolar endeksi yükselmesine rağmen doların baskılanması düşük kalması sabit kalması ne anlama geliyor. Dolar kurunun halen 14.75 de olması... Benim tezim şu. Dolar endeksi yükselmeye devam ediyor dolar sabitlendiği için hali ile içerde dolar kurunda kıpırdama görmüyoruz. FED'in kararından sonra yaşanabilecek teknik düzeltmeler eşittir doların daha da düşeceği anlamına gelmiyor.

Bence FED sonrası piyasalarda tuzak oluşacak. FED ezberi bozulacak. FED'in fiyatlaması bugünden başladı. Dolar endeksi yükseldi ons altın, ons gümüş de petrol de düşüşler gördük.

Düşük Rakamlar Gelecek

Benim nazarımda 25 dolar seviyesi üzerinde gümüş alınmaz, 900-1000 lira aralığında gram altın alınmaz. Ben sık sık uyarıları yaptım düşük rakamlar gelecektir.

Yeni Direnç Seviyeleri Geliyor

Mayıs-Haziran ayında sizi pik noktalara hazırlayacağım. Yeni direnç seviyeleri olacak. Gram altının 900 lira seviyesinin altına düştü, gümüşün gram fiyatı geriledi.

900 lira seviyesinin altı altın için alım fırsatıdır. Uzun vadede zarar edilmez. Bundan sonraki süreçlerde altın veya gümüş alan zarar etmez.

Dolar Almam

Benim elimde TL olsa dolar almam. Dolar yükselecek ama Euro ve sterlinin daha çok getirisi olacak.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /