Japon milyardar Yakuza Meaezewa, 2019 yılında sosyal paylaşım sitesi twitter'da yaptığı paylaşımı rt edenler arasından yaptığı çekilişle 100 kişiye 1'er milyon Japon yeni dağıtmıştı.
Daha fazla haber ve detay için tıkla ve katılma isteğini twitter'dan gönder.
4 milyonu aşan rt sayısıyla tüm zamanların en çok rt yapılan paylaşımı rekorunu eline alan Yakuza Meaezewa, 2020 yılının ilk gününde de bir paylaşımda bulunarak çıtayı yükseğe aldı. Yakuza Meaezewa, 2020 yılında 1000 kişiye toplamda 1 milyar japon yeni dağıtacağını (kişi başı 54 bin lira) duyurdu.
Paranın insanlara mutluluk getirmeyeceğini görmek için böyle bir sosyal deney yaptığını söyleyen Japon iş insanının bu paylaşımı da kısa sürede milyonlarca rt almış durumda.
Admin hesabı ver hesabı :)
Durumum yok ev kira borç var dolap boş odun bile ala madim lütfen yardımcı olabilirseniz çok sevinir duaciniz olurum
Adamın kullanıcı adı ne Twitter da
Böyle bir şey varsa bizede gönder
Bana biraz asilsiz haber gibi geldi
Hesabi
oyle bisey varsa bize gondersin
Olsun. Gondersin