Tütün ürünleri cep yakmaya başladı! Zam sonrası güncel rakamlar gözleri fal taşı gibi açtı

Tütün fiyat artışlarına ilişkin son gelişmeler yakından takip edilmekte. Geçtiğimiz ayın başlarında çeşitli marka sigaraların fiyatlarına zam yapıldı. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği'nin Başkanı Erol Dündar, yeni artışı sosyal medyadan yaptığı açıklamada duyurdu. Fiyat artışının ardından yeni sigaraların fiyatı da merak konusu oldu. Fiyat artışlarından sonra güncel sigara fiyatlarının en düşük ve en yüksek fiyatları haberimizin detayında..

Tütün ürünleri cep yakmaya başladı! Zam sonrası güncel rakamlar gözleri fal taşı gibi açtı

Sigara fiyat artışlarına ilişkin son gelişmelerin gündemdeki yerini koruduğu görüldü. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği'nin Başkanı Erol Dündar, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesaplarından sigara fiyatlarındaki artışa ilişkin yorum yaptı. Sigara zammını açıkladıktan sonra "Sigara zamları listesine bakıldığında en ucuz sigara ne kadar?" sorusunu sorusu sorulmaya başlandı. İşte sigara fiyatlarına ilişkin son gelişmeler..

SİGARAYA NE KADAR ZAM GELDİ?

Son zamanlarda bir tütün grubunun arttırılmasının ardından zam zam yapan markalar listesine yeni bir tütün grubu daha eklendi. İşte; en ucuz ve en pahalı sigaraların güncellenmiş fiyat listesi..

sigara fiyatlarının en düşük ve en yüksek fiyatları

Erol Dündar, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda JTİ ürünlerinden bazı sigara markalarında 1 TL indirim uygulanacağını duyurdu. Dündar daha sonra bir paylaşım daha yaparak başka bir grubun sigara fiyatlarına zam yapıldığını duyurdu.

Tütün fiyatlarının en son artırıldığı Nisan ayından bu yana fiyatlar değişti. Erol Dündar'ın son açıklamasına göre Winston grubunda en pahalı sigarasının fiyatı 67 TL, en ucuzunun fiyatı ise 58 TL olduğu görüldü.

Sigaranın en düşük ve en yüksek fiyatı ne kadar oldu?

Son dönemde 5 TL'yi aşan fiyat artışıyla Philip Morris Tobacco Grubu'nun en ucuz sigarasının fiyatı 60 TL'ye yükseldi. Imperial Tobacco'nun sigara sayış fiyatlarına da zam geldi. Gruptaki en ucuz sigara 54 TL'ye, en pahalı sigara ise 67 TL'ye yükselmiş oldu.