Türkiye Finans emeklilere kesenin ağzını açtı! Ücretsiz verecek

Türkiye Finans, emeklilere yönelik cömert promosyonlar sunuyor. Türkiye Finans'ın emekli müşterilerine sunduğu promosyon miktarı ne kadar? Emeklilere özel Türkiye Finans kampanyaları hangileri ve emekli promosyonu için başvuru süreci nasıl işliyor? İşte detaylar...

Türkiye Finans emeklilere kesenin ağzını açtı! Ücretsiz verecek

Türkiye Finans, emekli müşterilerine yönelik avantajlı kampanyalarıyla dikkat çekiyor. Emekliler için sunduğu cazip promosyonlarla öne çıkan Türkiye Finans, birçok emeklinin bankası olmayı başardı. Peki, Türkiye Finans tarafından sunulan emekli maaş promosyonunun tutarı nedir? 

Türkiye Finans'ın mevcut müşterileri, banka promosyon işlemlerini Mobil Şube, İnternet Şube ya da müşteri hizmetleri üzerinden kolaylıkla gerçekleştirebilirler. Banka müşterisi olmayanlar ise, şubeleri ziyaret edebilir veya Mobil Şube aracılığıyla işlemlerini tamamlayabilirler.

emekli promosyon

Türkiye Finans Emeklilere Ne Kadar Promosyon Veriyor?

Türkiye Finans'a emekli aylığını aktaran müşteriler, 12.000 TL'ye kadar olan nakit promosyon fırsatından yararlanmanın yanı sıra, banka tarafından davet edilen her emekli yakını başına ek 250 TL kazanç elde edebiliyorlar, bu da toplamda 2.500 TL'ye ulaşabiliyor. Sonuç olarak, bankanın sunduğu emekli promosyonları toplamda 14.500 TL'ye ulaşabilmekte.

  •   Emekli maaşı 9.999 TL'ye kadar olanlara 5.000 TL,
  •   10.000 TL ile 14.999 TL arasında maaş alanlara 8.000 TL,
  •   15.000 TL ile 19.999 TL arasında maaş alanlara 10.000 TL,
  •   20.000 TL ve üzeri maaş alanlara ise 12.000 TL promosyon sunuluyor.

Ayrıca, Yedek Hesap sahibiyseniz, maaşınızın yatmasına 3 gün kala 2.500 TL'ye kadar ücretsiz avans kullanabilir, Türkiye Finans ATM'leri ile maaşınız kadar, anlaşmalı PTT ve Yapı Kredi ATM'lerinden ise günlük 5.000 TL'ye kadar nakit çekim yapabilirsiniz.