Turkcell Duyurdu: Aralık Ayına Kadar Yüzde 25 İndirim Olacak! Kimler Faydalanabillir?

Turkcell yeni başlattığı bir kampanya ile kurumsal abonelerine kargo gönderiminde yüzde 25 indirim uyguluyor. İşte Turkcell yurtiçi kargo kampanyasının detayları ve resmi duyuru...

Turkcell Duyurdu: Aralık Ayına Kadar Yüzde 25 İndirim Olacak! Kimler Faydalanabillir?

Telekominasyon şirketi Turkcell kurumsal abonelerine 2024'e kadar kargo gönderiminde yüzde 25 indirim uygulanacağını açıkladı. Yurtiçi kargo ile yapılacak gönderimlerde yüzde 25 indirim uygulanacak. Peki nasıl faydalanabileceksiniz?

Turkcell Kurumsal müşterilerini ilgilendiriyor. Yurtiçi Kargo internet sitesi üzerinden yaptığı açıklama ile Turkcell kampanyasını duyurdu. Yapılan açıklamaya göre, müşteriler Yurtiçi Kargo şube ve acentelerinden yapacakları gönderilerde %25 indirim fiyatlardan faydalanabilecekler.

Kampanya ile ilgili şu bilgiler verildi:

Kampanya, Yurtiçi Kargo’nun her gün veya belirli gün teslimat yaptığı yurt içindeki adreslere yapılacak gönderilerde geçerlidir.

Kampanya 29 Aralık 2023 tarihine kadar geçerlidir.

Turkcell Kurumsal müşteriler Yurtiçi Kargo şube ve acentelerinden yapacakları gönderilerde %25 indirim fiyatlardan yararlanabilecekler. Turkcell kurumsal müşterileri kampanyadan yararlanmak için kullanacakları kampanya koduna, Turkcell Dijital Operatör uygulaması / hediye havuzunda yer alan İşTurkcell Plus programından erişilebilir. Kullanıcılar bu kod ile ister adrese kurye çağırarak isterlerse de Yurtiçi Kargo şube ve acentelerinden yapacakları gönderilerde; taşıma fiyat listesinde hatlara ve ücrete esas ağırlığa göre oluşan taşıma hizmet bedeli, adres alım hizmeti ve adrese teslim hizmeti üzerinden %25 indirim fırsatından yararlanabilir. İndirimden yararlanmak için; Kampanya Adı: “TURKCELL KAMPANYASI”, kampanya kodu ve kampanya kodunun alındığı telefon numarasını kurye ya da operatöre bildirmeleri yeterli olacaktır.

Her kampanya katılım kodu ile tek bir alıcı adresine sadece 1 kez gönderi yapılabilir.

Gönderici ödemeli veya alıcı ödemeli gönderi yapılabilir.

Yurtiçi Kargo’nun Pazar günü adresten alım ve adrese teslim hizmeti bulunmamaktadır.

Kampanya ve kampanya dâhilinde sunulan indirimler başka kampanya veya indirimler ile birleştirilemez.

İndirim (şehir içi gönderiler hariç olmak üzere) sadece yurt içi gönderiler için geçerlidir.

Yurtiçi Kargo kampanya süresini ve içeriğini değiştirme hakkını saklı tutar.

Yurtiçi Kargo’nun ambalaj ürünleri, ek ve özel hizmetleri ile ekspres gönderiler (YK Plus) indirim kapsamına dâhil değildir.