Turkcell Çağrı Merkezine Tecrübeli-Tecrübesiz En Az Lise Mezunu Personel Alınacak

Turkcell Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi alımı yapacak. Turkcell Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi alımı için başvurular devam ediyor.

Turkcell Çağrı Merkezine Tecrübeli-Tecrübesiz En Az Lise Mezunu Personel Alınacak

İstanbul için geçerli olan ilan geçtiğimiz günlerde çeşitli kariyer sitelerinde yayımlanmıştı.

Söz konusu alım için başvuru yapacak adayların en az lise ve dengi okullardan mezun olmuş olması, satış tecrübesi olması, motivasyonu ve ilişki yönetiminin gelişmiş olması, tele satış konusunda kendisine güvenen, dinamik , istekli ve motivasyonu yüksek matadorbet olması gerekiyor. Başvuruda bulunacak erkek adayların askerlikle ilgili şartları da dikkatle incelemesi gerekli. Alımlarda, Ataşehir Küçükbakkalköy'de ikamet eden adaylara öncelik tanınacak. İstihdam edilen adaylar, yüksek prim, kariyer fırsatı, Turkcell Çalışan KAzanır primi, Turkcell satış sertifikası, özel tamamlayıcı sağlık sigortası, yemek kartı olanaklarından faydalanacak. Başvurular kariyer.net isimli internet sitesinden online yapılabilecek.

Başvuru için adaylar https://www.kariyer.net/is-ilani/sektorunde-oncu-firma-turkcell-cagri-merkezi-musteri-temsilcisi-2151021 adresini ziyaret edebilirler.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA