Tüm parasını buna yatıran ah vah edecek! Selçuk Geçer açıkladı

Son dönemlerde dolar yorumları dikkat çekmeye devam ederken Selçuk Geçer bu defa dolar yerine altın ve bitcoin üzerinde yatırım yapanları uyardı.

Tüm parasını buna yatıran ah vah edecek! Selçuk Geçer açıkladı

Ekonomist Selçuk Geçer, elinde birikmiş parası olanları ve yatırımını altın bitcoinden yana kullananlar için uyarılarda bulunu. Geçer, son dönemlerdeki altının düşüşüne ve bitcoindeki dalgalamaları işaret etti. Kısa vade üzerine 1900 dolar seviyelerinde geri çekilme yaşanırken orta ve uzun vade üzerinde fiyatlarda yükselişler görüldü.

bitcoin altın düşüşü
BİTCOİN DÜŞÜŞÜNDE SON DURUM

Kripto para piyasalarında 73 bin seviyelerine gelinirken 63 bin seviyelerine düşüş görüldüğü dikkatleri çekti. Ekonomist Geçer, satışların devam etmesi durumunda Bitcoin'in 51 - 52 bin arasına kadar düşüş yaşayabileceğine ve bu durumun piyasayı panikleteceğine değindi.
51 bin seviyesinin altına düşülmesiyle Amerika'daki faiz beklentilerin olumsuz durumlarıyla satış baskısının artışıyla Bitcoin'in 40 bin seviyelerinin altına inilmesiyle beraber 25 bin seviyelerinde kadar düşüş yaşayabileceğine dair tahminler yapıldı.