TOKİ'den 80 Bin Liraya Ev Fırsatı

Türkiye'deki 35 şehirde dar ve orta gelirli vatandaş için konutlar satışa sunan TOKİ, 5 bin 543 konutu 80 bin Türk lirasından başlayan fiyatlar ve 285 liradan başlayan taksitlerle satışa sunduğunu açıkladı.

TOKİ'den 80 Bin Liraya Ev Fırsatı

TOKİ Başkanı Turan , söz konusu fırsattan hiç konut sahibi olmayanların faydalanabileceğini bildirdi.

TOKİ Başkanı, "Bizim en önemli şartımız vatandaşlarımızın daha önce hiç konut sahibi olmamasıdır. Ayrıca daha önce TOKİ'den konut satın almamış veya konut kredisi kullanmamış olması ve 18 yaşını doldurmuş olması koşulları gerekiyor. Konutlarımızın bulunduğu illere göre yüzde 10, 20 ve 25 peşinat bedeli ile 120 ve Canlı Bahis 240 ay vade seçenekleri ile satılacak" şeklinde konuştu.

TOKİ 81 ilde çeşitli il ve ilçelerde yaptığı konutları kura yoluyla vatandaşlarla buluşturuyor. TOKİ konut inşaatlarıyla ilgili detaylı bilgilendirme, konut satış fiyatları ve vade olanakları TOKİ'nin resmi internet sitesi üzerinden takip edilebiliyor.

Kamudan haberler, gündemdeki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA