TOKİ’den 163 Bin Liraya Ucuz Ev 24 İlde Satışlar Başlıyor

TOKİ, dar gelirli vatandaşlar için ucuza en satışları başlıyor. 24 ilde satışa çıkacak bu evler en düşük 163 Bin liradan başlıyor.

TOKİ’den 163 Bin Liraya Ucuz Ev 24 İlde Satışlar Başlıyor

Ekonomik sıkıntılar yaşayan vatandaşlar uygun fiyatlara ev sahibi olmak için TOKİ’nin satışlarını bekliyor. TOKİ, yeni bir kurayla satış programına başlıyor. Kurayla 24 şehirde toplamda 3 bin 151 konut satışı yapılacak. Yapılacak satışlar düşük taksit ve uzun vade seçenekleriyle vatandaşa sunulacak.

Aylık 1.442 TL Taksitle

Yapılacak satışlarda en düşük ev fiyatı 163 bin TL’den başlıyor. En düşük aylık ödeme 1.442 TL taksite denk geliyor. Kuralı satışlara başvuru yapacak vatandaşlar yüzde 10, 12, 15, 25 peşinat seçeneklerine sahip olurken, 96, 108, 120, 180 ve 240 ay vade ile konut sahibi olabilecek.

Başvuru Tarihi Belli Oldu

TOKİ, tarafından 24 şehirde satışa sunulacak bu konutlar için başvuru tarihi belli oldu. Başvurular 18 Temmuz 2022 tarihi itibariyle başlıyor. İlk başvurular 18 Temmuzda başlarken il il başvuru tarihleri değişiyor.

En Ucuz Konut Yozgat’ta

Satışa sunulacak 3 binden fazla konutta en ucuz fiyatlar Yozgat’ta satışa sunuluyor. Yozgat’taki dairelerin fiyatları 163 bin TL’den başlayacak. En düşük taksit ödemesi ise Aksaray için geçerli olacak. Aksaray’daki satışlar için taksit tutarı 1.443 TL olacak.

Başvuru Şartları

Başvuru yapacak vatandaşların 18 yaşını doldurmuş ve Türk vatandaşı olması gerekiyor.

Başvuruda bulunanların kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocukları üzerine TC sınırları dahilinde tapuda kayıtlı bağımsız konutlarının bulunmaması gerekiyor.

Kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocuklarının daha önce Toplu Konut İdaresi'nden konut satın almamış olması şartları aranıyor.

Kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocuklarından oluşan hane halkı adına, yalnızca bir adet başvuru yapılabiliyor. Birden fazla başvuru yapılması durumunda başvurular geçersiz sayılacak.

Satışa Sunulacak Konutlar

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /