TOKİ 3 ile talih kuşu kondurdu! Sudan ucuz taksitle o illerde ev sahibi yapacak

TOKİ tarafından 3 ilde 562 yeni konutun inşa edileceği bilgisi paylaşıldı. Peki TOKİ'nin 3 ile yayılan 562 yeni konut alanı hangi bölgelerde inşa edilecek? İhale tarihi nedir? İşte TOKİ'nin Nisan 2024 yeni projeleri..

TOKİ 3 ile talih kuşu kondurdu! Sudan ucuz taksitle o illerde ev sahibi yapacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Nisan 2024'te yeni projelerini ardı ardına açıkladı. TOKİ tarafından 3 ilde 562 yeni konut inşa edilecek. Yeni konut müjdesi alan iller ise Çorum, Eskisehir ve Zonguldak oldu. Projelerin ihale tarihleri ​​de birbiri ardına açıklandı.

TOKİ'nin Nisan 2024 Projeleri

1. Çorum, İskilip

TOKİ Çorum'a bağlı İskilip İlçesindeki Hacıpiri Mahallesinde 265 adet konut (+3 KD) inşaatı, altyapı ve çevre düzenlemesi işinin ihalesi 25 Nisan 2024 tarihinde saat 14.30'da yapılacaktır.

2.Eskişehir, Beylikova

TOKİ Eskişehir'in Beylikova İlçesinde 189 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işinin ihalesi 29 Nisan 2024 günü saat 14.00'te yapılacaktır.

3. Zonguldak, Ereğli

TOKİ Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde bağlı Güldere Mahallesinde 108 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işinin ihalesi 30 Nisan'da saat 14.30'da yapılacaktır.

TOKİ 3 ile talih kuşu kondurdu

TOKİ'YE NASIL BAŞVURULUR? SOSYAL KONUT UYGULAMASI E-DEVLET TOKİ 2024

Toplu Konut İdaresi'nin düşük taksit ve peşinatlarla ev sahibi olma fırsatı sunduğu TOKİ projelerinin hız kesmeden sürdüğü biliniyor.

TOKİ projelerine kaydolmak için ilk olarak e-devlet sistemine giriş yaptıktan sonra Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın (TOKİ) Toplu Konut Yönetimi sayfasında arama kısmında Ara ve Konut Talep Et seçeneğini seçmeniz gerekmektedir. Daha sonra açılan sayfadaki başvuru bilgi formunu okuyup Devam butonuna tıklamanız gerekmektedir. Daha sonra açılan sayfanın sağ üst kısmında yer alan Yeni Başvuru seçeneğine tıklayarak kaydınızı başlatabilirsiniz.

Başvurunun ilk aşamasında proje seçilir, ardından konut tipi seçilir. Üçüncü adımda “Bilgilendirme ve onay” adımına geçilir. Bu sayfadaki bilgileri kontrol edip bilgi içeriğini dikkatlice okuduktan sonra "Yukarıdaki bilgileri okudum..." formu ile alt kısımda yer alan alanı kontrol ederek kişisel bilgilerinizi doldurmanız gerekmektedir.