TOGG’un Fiyatı Sızdı İşte Beklenen Fiyat ve Üretim Adedi

TOGG için sayılı günler kala fiyat ile ilgili açıklama geldi. 29 Ekim’de açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yapacağı Gemlik fabrikasında hazırlıklar tamamlandı.

TOGG’un Fiyatı Sızdı İşte Beklenen Fiyat ve Üretim Adedi

TOGG ile ilgili fiyat konusunda önemli bir açıklama geldi. En çok merak edilen konuların başında TOGG'un ilk etapta kaç liradan ve ne kadar sayıda satışının yapılacağıydı.

İhlas Haber Ajansı muhabirinin edindiği bilgiye göre, ilk etapta üretilen 100 aracın güvenlik kontrolleri gereği geri sökümü yapılırken, üretilecek ikinci 100 araç da devlet kamu kurum ve kuruluşlarına verilecek.

TOGG'un C-Segment SUV modelinin arkadan itişli versiyonlarının düşük ÖTV diliminde yer alması beklenirken, modellerin 60 bin ile 70 bin Euro arasında fiyatlandırılması bekleniyor.

Ekim itibariyle seri üretime geçmeyi planlayan TOGG, satışa Mart 2023'te çıkacak. İlk etapta 280 adet üretilecek C-Segment SUV modelinin satış bedeli 60 ila 70 bin Euro arasında değişecek. 29 Ekim'de açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapacağı Gemlik fabrikasında bugüne kadar 100 araç üretildi. Üretilen bu araçların güvenlik kontrolleri gereği yeniden sökümü yapılırken; ikinci 100 adet üretilen araçlar devlet kamu kurum ve kuruluşlarına verilecek. C-segment SUV TOGG'lar 2023'ün Mart ayında satışa çıkacak. SUV modellerin satışa çıkacağı dönemde sedan modellerin üretimine geçecek fabrikada 2024 yılı itibariyle TOGG'un Hatchback modeli de üretilecek.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /