TOGG'a rekor sipariş geldi

Yerli otomobil TOGG'un ön sipariş sürecinin başlamasıyla birlikte rekor sipariş geldi. Togg T10X modeli için ilk 4 saatte 7 bin 734 ön sipariş verildiği açıklandı..

TOGG'a rekor sipariş geldi

İlk 4 saatte 7 bin 734 ön sipariş 

29 Ekim tarihinde ilk kez üretimi yapılan yerli ve milli otomobil TOGG için seri üretim başlıyor. 2023 yılı sonuna kadar 20 bin TOGG'un sahibini bulması beklenirken, TOGG'un ön sipariş süreci başladı. Yerli otomobil TOGG'un ön sipariş sürecinin başlamasıyla birlikte rekor sipariş geldi.  Togg T10X modeli için ilk 4 saatte 7 bin 734 ön sipariş verildiği açıklandı. 

Togg'un Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Bir teşekkürden daha fazlası... 27 Mart tarihine kadar devam edecek olan ön sipariş sürecinin ilk 4 saatinde 7734 kullanıcımız Togg T10X ön siparişini verdi. Bize duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Bu gurur hepimizin." ifadelerine yer verildi.

Ön sipariş bedeli 60 bin lira

2023 yılı boyunca kullanıcılarla buluşacak 12 bin T10X için ön sipariş sahiplerini belirleyecek çekiliş süreci, 27 Mart'a kadar devam edecek.Bu süreçte Trumore uygulamasından veya Togg websitesi üzerinden Tru.ID oluşturan her bir tekil kullanıcı, havale ya da kredi kartı aracılığıyla Trumore e-Cüzdan'a 60 bin lirayı aktardıktan sonra ön sipariş vermek istedikleri T10X'i konfigüre edip ön ödemeyi yaparak çekilişe katılmaya hak kazanacak.

Çekiliş 28 Mart'ta

Ön sipariş dönemi kapandıktan sonra dijital çekiliş, 28 Mart'ta noter huzurunda yapılacak.