THY'den Uçak Bileti İptali ve Değişimi Açıklaması

THY 'den bilet değişimi hakkında son dakika açıklaması geldi. Korona nedeniyle değişen seyahat yasakları sonrası alınan karar haberimizde.

THY'den Uçak Bileti İptali ve Değişimi Açıklaması

Bilet değişimi duyurusu geldi.

Türk Havca Yolları bir duyuru yayımladı ve korona pandemisi nedeniyle uluslararası seyahat kısıtlamalarındaki anlık yaşanan değişimler nedeniyle , korona öncesi alınan biletlerin iptaline değindi.  THY 'den konu ile ilgili yapılan açıklamada, "yeni planlamalar en kısa sürede açıklanacaktır" denildi. 

Küresel ölçekte havacılık , hava taşımacılığı sektörü durma noktasına geldi. Türkyie 'nin en büyük firmalarından olan THY 'de bu süreçten ciddi şekilde etkilendi. 

Pandemi öncesi alınan biletler, şehirlerarası ve ülkeler arası seyahatin iptal edilmesi nedeniyle iptal edilmeye başlandı. Uçuşların olmaması ise firmalara büyük oranda etki etti. 

THY 'den bilet iptali ve değişimi hakkında yapılan son dakika açıklamasında "Ülkelerin uluslararası seyahat kısıtlamalarındaki anlık değişiklikler pandemi öncesi planlanmış seferlerin güncel durumda gerçekleştirilememesine ve uçuş planlamalarımızda zorunlu olarak son dakika değişikliklerine veya uçuş iptallerine sebebiyet vermektedir. Değişiklik veya iptali gerçekleşen uçuşlarla ilgili bilgilendirmeler iletişim kanallarımızdan ve SMS yoluyla yapılacak olup yeni planlamalar en kısa sürede açıklanacaktır. Bilet değişim işlemlerini ücretsiz olarak web sitemiz, mobil uygulamalarımız ve çağrı merkezlerimiz aracılığıyla gerçekleştirebilirsiniz" denildi.