Temel İhtiyaç Desteği Kredisinde Flaş Gelişme: 2 Banka Daha Başvuru Almaya Başladı (Vakıf Katılım ve Ziraat Katılım)

3 Kamu bankası tarafından verilen temel ihtiyaç desteği kredisine 2 banka daha katıldı. Ziraat Katılım Bankası ile Vakıf Katılım Bankası, 5 bin TL 'nin altında geliri olan vatandaşlara 10 bin TL 'ye kadar 6 ay geri ödemesiz 0.49 faizli ihtiyaç kredisi vermeye başladı. Başvurular internet üzerinden alınıyor.

Temel İhtiyaç Desteği Kredisinde Flaş Gelişme: 2 Banka Daha Başvuru Almaya Başladı (Vakıf Katılım ve Ziraat Katılım)

2 bankadan daha temel ihtiyaç kredisi müjdesi.

Ziraat Katılım Bankası ile Vakıf Katılım Bankası tarafından son dakika açıklamaları yapıldı. Yapılan açıklamada, 10 bin TL 'ye kadar temel ihtiyaç desteği kredisi başvurularının başladığına yer verildi.

3 KAMU BANKASI VERİYORDU

Yapılan ilk açıklamada 3 kamu bankasının temel ihtiyaç desteği kredsiini verdiği bildirilmişti. 3 kamu bankası 1 Nisan 2020 tarihinden bu yana temel ihtiyaç kredisi başvurularını almaya devam ediyordu. 

KATILIM BANKALARI DA EKLENDİ

Vakıf ile Ziraat Katılım Bankaları tarafından yapılan son dakika açıklamasında temel ihtiyaç kredisi başvurularının alınmaya başladığına yer verildi. Açıklamalar şu şekilde:

Ziraat Katılım tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

"Küresel ölçekte yaşanan ve ülkemizi de etkileyen COVID-19 salgınının ekonomik hayata, üretim ve istihdama ilişkin olası hasarlarını en aza indirme hedefiyle uygulamaya alınan “Ekonomik İstikrar Kalkanı” tedbirleri doğrultusunda Ziraat Katılım Bankası olarak hane halkı geliri aylık 5.000,-TL ve altında olan bireysel müşterilerimizi finansal açıdan desteklemek amacıyla Bireysel Temel İhtiyaç Destek Finansmanı ürünü oluşturulmuştur.

Bireysel Temel İhtiyaç Destek Finansmanı
Temel ihtiyaçlarını uygun şartlarda finanse edebilmeleri amacıyla Bireysel Müşterilerimiz;

​10.000,-TL’ye kadar,
6 ayı ödemesiz dönemli, 36 ay vadeli,
Aylık Eşit Taksitli,"
Finansman kullanabilecektir.​

Vakıf Katılım tarafındna yapılan açıklama ise şu şekilde:

"Hassas günlerden geçtiğimiz bu dönemde devreye alınan “Ekonomik İstikrar Kalkanı” tedbirleri kapsamında; hane halkı aylık geliri 5.000 TL’nin altında olan müşterilerimizin gıda, kira ve fatura ödemeleri (elektrik, su, doğalgaz vb.) gibi ihtiyaçlarının finansmanını sağlamak amacıyla, enflasyon oranının altında aylık %0,49 kar oranı ile 6 ay ödemesiz dönemli, 36 aya varan vade seçenekleriyle 10.000 TL'ye kadar Bireysel İhtiyaç Desteği Finansmanı hizmete sunulmuştur. Şubeye gitmeden başvuru için aşağıdaki formu doldurup gönderebilirsiniz."

BAŞVURULAR İNTERNET ÜZERİNDEN

Ziraat Katılım ile Vakıf Katılım Bankalarının temel ihtiyaç desteği kredisine başvuru yapmak için aşağıdaki sayfalara gitmeniz gerekmektedir.

Ziraat Katılım:

https://anindahesapac.ziraatkatilim.com.tr/financing/

Vakıf Katılım:

https://vakifkatilim.com.tr/tr/bireysel/bireysel-ihtiyac-destegi-finansmani?fbclid=IwAR0DKdlBTyFhv4rxunAlbFq7TdW0eBH-l9s2gX4zv0jd8e_DMFX9m8fEedk

Linkleri kopyalayın ve yeni sekmede açın. Açılan sayfada , kredi talep formunu doldurun ve başvurunuzu yapın. 

GERİ ÖDEME TABLOSU

6 ay geri ödemesiz 0.49 faizle verilen kredide geri ödeme miktarı şu şekilde:

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA