Telefondan başvurana 800 TL para iadesi! 48 saat içinde işlem yapanın hemen hesabında!

ING Bank müşterileri yaşadı! Alışverişlerinize bonus 800 TL geliyor! İşte ayrıntılar...

Telefondan başvurana 800 TL para iadesi! 48 saat içinde işlem yapanın hemen hesabında!

Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte ING Bank, müşterilerine özel bir kampanya başlattı. Banka, Ramazan öncesinde yapılacak market alışverişlerine 800 TL'ye varan bonuslar sunuyor.

Bu özel kampanya kapsamında, 14 Nisan'a kadar seçili bonus sözleşmeli marketlerde gerçekleştirilecek her 750 TL ve üzeri alışverişte müşterilere 100 TL bonus verilecek. Toplamda 800 TL'ye kadar bonus kazanma şansı sunan kampanya, müşterilere Ramazan Bayramı öncesi ekonomik bir destek sağlıyor.

Ancak kampanyadan faydalanmak isteyenlerin dikkat etmeleri gereken bazı noktalar bulunuyor. Örneğin, her alışverişin ayrı bir gün içerisinde yapılması gerekiyor ve aynı gün içinde yapılan birden fazla alışverişten sadece bir tanesi kampanyaya dahil edilecek. Ayrıca, ING Pegasus Bol Bol kart serisi ve ING Bonus Card sahipleri bu kampanyadan yararlanabileceklerken, ING Lite Card ve ING Bonus Business Card sahipleri kampanyaya dahil değiller.

ing bank kampanya

Kazanılan bonuslar 18 Nisan 2024 tarihine kadar müşterilerin hesaplarına aktarılacak. Ancak kampanya, yurt içi nakit veya kiralık satın alımlarla sınırlı olup, çevrimiçi alışverişler, MoTo işlemleri ve temassız ödemeleri kapsam dışında tutuyor.

Kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin Garanti BBVA POS cihazı üzerinden işlem yapmaları ve alışveriş öncesinde cep telefonlarından 2205'e "Katıl" mesajı göndermeleri gerekiyor. Ancak bu işlem sırasında operatörün tarife planına göre SMS ücreti alınacak.

ING Bank'ın Ramazan öncesi başlattığı bu kampanya, müşterilere bayram alışverişlerinde ekonomik bir destek sunarken, aynı zamanda bankanın sadık müşterilerine yönelik sunduğu avantajlı bir fırsat olarak dikkat çekiyor.