TEB'den Düşük Faizli İhtiyaç Kredisi İmkanı!

TEB, vatandaşların nakit ihtiyaçları için düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. 50 bin TL'ye kadar anında nakit veren TEB, uygun faiz oranları ve esnek geri ödeme seçenekleri sunuyor.

TEB'den Düşük Faizli İhtiyaç Kredisi İmkanı!

Seçim sonrası yaşanan zamlarla birlikte maaşların yetersiz kaldığı dönemde, beklenmedik ihtiyaçlar karşısında nakit bulmak tam bir sorun haline dönüştü. Vatandaşlar ise bu durumda en çok kredi kartlarına başvurdu. Ancak, nakit avans sınırlamalarının getirilmesiyle birlikte gözler kredi seçeneklerine çevrildi. Vatandaşlar, uygun faiz imkanlarına sahip kredileri aramaktadır.

TEB (Türk Ekonomi Bankası), resmi internet adresi üzerinden yaptığı açıklamada, müşterilerine ihtiyaçları doğrultusunda 50 bin TL'ye kadar anında nakit veren bir kampanya başlattığını duyurdu. Kampanya kapsamında tek şart ise uygun kredi puanına sahip olunması. Gelir belgesi veya kefil gerektirmeden hesaplara hızla geçecek olan nakit, vatandaşların çeşitli ihtiyaçlarına anında çözüm sağlamalarını ve geri ödemelerini 36 aya kadar en uygun şekilde yapmalarını sağlayacak. Ancak vatandaşların merak ettiği TEB ihtiyaç kredisi faiz oranı ve başvuru detayları da mevcut.

TEB Düşük Faizli İhtiyaç Kredisi Başvurusu

TEB, düşük faizli ihtiyaç kredisi almak isteyen vatandaşlara en uygun fırsatlarla nakit ihtiyaçlarını karşılamalarına olanak sağlıyor. Bu kapsamda, en yakın TEB şubesine başvurulabileceği gibi, 7/24 online hizmetler aracılığıyla da kredi başvurusu yapılabiliyor. Mobil uygulama veya internet bankacılığı üzerinden de kredi kullanmak mümkün.

TEB İhtiyaç Kredisi Detayları Neler?

Müşteriler, www.teb.com.tr adresi veya CEPTETEB üzerinden başvurularını gerçekleştirdiklerinde, 50 bin TL nakit anında kayıtlı hesaplarına aktarılıyor. Ödemelere tam 3 ay sonra başlanabilen ihtiyaç kredisinin faiz oranları düşük tutulmuş olup, 36 aya kadar taksitlendirme imkanı sunuluyor.

TEB ihtiyaç kredisini 50 bin TL çekmek isteyen müşteriler, %2,19 faiz oranıyla toplamda 79.249,63 TL geri ödeme yapacaklar. Masraflar düşüldükten sonra müşterilerin hesabına net 48.118,11 TL nakit geçecek. TEB ihtiyaç kredisinin yıllık maliyet oranı ise %38,86 olarak belirlenmiştir. Vadeler azaldıkça faiz oranı da düşmektedir. Ayrıca, çekilecek miktarın azalması da faiz oranını etkileyebilmektedir.

TEB, uygun faizli ihtiyaç kredisi kampanyasıyla vatandaşların anlık nakit ihtiyaçlarını karşılamayı ve finansal esneklik sağlamayı hedeflemektedir. Daha fazla bilgi ve başvuru için TEB'nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.