TEB, Okula Dönüş Kampanyası Düzenleyerek Öğrencilerin Bütün Masraflarını Karşılayacağını Açıkladı

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB), toplumun her kesiminden vatandaşların gereksinimlerini gözeten ve devamlı yeni kredi ile bankacılık ürünleri hazırlayarak sunan bir yaklaşıma sahip. Türkiye Ekonomi Bankası tarafından okurların açılacağı dönem içerisinde ihtiyaçlarım yerine getirilmesi amacıyla özel bir şekilde hazırlamış olan 'okula dönüş kredisi' ürünü kullanıcılarının hizmetine sunuldu. Kampanya kapsamında artış gösteren ihtiyaçlar ve masraflara katkı sağlamak maksadı doğrultusunda hazırlanan kred

TEB, Okula Dönüş Kampanyası Düzenleyerek Öğrencilerin Bütün Masraflarını Karşılayacağını Açıkladı

Okula dönüş kredisi kampanyası, yeni müşteri olan bireylere özel faiz oranı, daha önce müşteri olan kişilere uygun faizli sunulması ile 3 ay ertelemeli bir şekilde geri ödeme avantajı gibi pek çok avantajlı bir arada sunuyor. Bu kampanya kapsamında en az 1000 TL tutarında kredi kullanmanız mümkündür.

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) Okula Dönüş Kredisi Kampanyası Detayları Neler?


Türkiye Ekonomi Bankası okula dönüş kredisi kampanyası, yeni müşteriler açısından %1.95'ten başlangıç yapan faiz oranlarına sahiptir. Daha önce banka müşterisi olan ve bu kredi kampanyasından yararlanmak isteyen katılımcılar, %2.05'ten başlayan faiz oranları ile kredi çekebiliriz. Müşteri özelinde kullanılmakta olan kredi tutarı ile findeks notuna paralel bir şekilde farklı vade ile faiz oranı gibi seçeneklerde kullanıcıların hizmetine sunulmaktadır. Kampanya kapsamında kullanılacak olan kredi tutarı 50 bin TL'ye kadar çıkmakta ve böylece en çok 36 aylık vade seçeneği şeklinde sunulmaktadır. 50 bin TL'den daha yüksek rakamlarla kredi çekilmesi durumunda vade seçeneği 36 değil artık 24 ay olacak şekilde uygulanmaktadır.

Tabii Okula Dönüş Kampanyası Başvuruları Nasıl Yapılır?


Türkiye Ekonomi Bankası çağrı merkezi, CepteTeb mobil uygulaması, Cepteteb İnternet Şubesi, TEB resmi internet sitesi kanallarının kullanılması ile bütün vatandaşlar bu kredi kampanyasına katılım sağlayabiliyor. Bankanın müşterisi olan, hesabına mobil uygulama ya da internet şubesi yöntemi ile ulaşabilen hemen herkes, anında hesaplarına yatırılacak oranı krediyi kullanmaya başlayabilir. Banka müşterisi olmayan kişiler ise bankanın şubelerinde hesaplarını açtırdıktan sonra anında bu kredi kampanyasına katılım sağlayabiliyor.

TEB Okula Dönüş Kredisi 3 Ay Ertelemeli Sunuluyor


TEB tarafından hazırlanmış olan bu kredi kampanyasının birbirinden farklı avantajlardan birisi ise 3 ay ertelemeli bir şekilde kullanılabilir olmasıdır. Tam da okulların açılacağı şu dönem içerisinde artış gösteren masraflar açısından kullanılacak olan bu kredinin, hemen ertesi ay ödemesi başlamayacak. Nakit sıkışıklığının açılması maksadı doğrultusunda kredinin taksit ödemelerine 3 ay sonra başlayabilirsiniz.