Tatile Gitmek İsteyenler için İlk 8 ay Ödemesiz Kredi Paketi

Ziraat Bankası'nın Tatil Destek Kredi Paketine başvuru işlemleri başlıyor.Anlaşmalı seyahat acentelerine tatil paketi satın almak için başvuru yapan Ziraat Bankası müşterilerine 10 bin liraya kadar 6 ay ödemesiz 36 ay vade ile tatil destek kredisi verilecek.

Tatile Gitmek İsteyenler için İlk 8 ay Ödemesiz Kredi Paketi

Ziraat Bankası'ndan tatil destek kredi paketiyle ilgili yapılan resmi açıklamada, "Tatil yapmak isteyen ve Bankamız aracılığı ile maaş alan emekli ve çalışan müşterilerin tatil ve seyahat giderlerinin finansman ihtiyacının uygun şartlarda sağlanmasına yönelik kredi ürünü sunmaktayız. Bankalarımızla anlaşma yapacak seyahat acentelerine tatil paketi satın almak için başvuran müşterilerimize 10.000 TL'ye kadar 6 ay ödemesiz 36 ay vade ile uygun şartlarda finansman imkanı sunulacaktır. Söz konusu kredinin 1. ve 2. taksitleri banka ve ilgili firma tarafından ödenecek; müşterilerimizin taksit ödemesi 9 ay sonra başlayacaktır." denilirken, bu kapsamda müşterilerin kıullanacağı kredinin faiz oranının aylık 0.67 olarak gerçekleşeceği belirtildi.

Ziraat Bankası'nın tatil destek kredi paketiyle ilgili detaylı bilgilendirmeye Ziraat Bankası şubelerinden erişim sağlanabiliyor.