Tarım Kredi Marketlerde Bugün O Ürünler Yarı Yarıya İndirimli Satılıyor

Son dönemlerde enflasyonun yükselişi pek çok hususta olduğu gibi gıda fiyatlarında da artışa sebep olmuştu. Pek çok dar gelirli vatandaş, yüksek fiyatlarla ay sonunu nasıl getireceğini kara kara düşünürken Toprak Mahsulleri Ofisi bu problemi çözmek için kolları sıvadı. Kurum, çeşitli illere kurmuş olduğu Tarım Kredi Marketleri’nde pek çok ürünü indirimli bir şekilde satacağını açıklamıştı.

Tarım Kredi Marketlerde Bugün O Ürünler Yarı Yarıya İndirimli Satılıyor

TMO Poşetini Alan Gelsin Dedi, Fiyatlar Yerlere İndi
Türkiye'de enflasyon sebebiyle fahiş biçimde artış gösteren fiyatları neticesinde vatandaşlar temel ihtiyaç maddelerini almakta dahi zorluk çekmeye başladı. Bu duruma dur demek isteyen hükümet TMO için talimatı hazırladı. bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan fiyatları indirin demişti. Bu açıklama neticesinde TMO marketlerde fiyatlar oldukça makul seviyelere çekilmişti. Tarım Kredi Marketleri İndirimin dibine dibine vurmaya devam ediyor.

TMO Marketlerde Yeni Yumurta Fiyatları Ne Kadar?
Tarım Kredi Marketlerinin yapmış olduğu indirimleri pek çok kesim tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Özellikle de yumurta gibi her geçen gün fiyatı biraz daha artan temel besin maddesinde fiyat düşüşü meydana geldi. Satılan farklı fiyatlara bakmamız gerekirse  Baytemur markasının 10 adet yumurtası 26.95 TL'den satılıyor. Bilindik markalardan biri olan türemin ise 15'li yumurta paketini 26.75 TL'ye marketlerde satıyor. TMO marketlerde aynı zamanda çay, şeker, salça gibiyim diğer besin maddelerinde de %50'ye varım indirimler uygulanıyor.