Tabela Yerinde Durmuyor Akaryakıta Yine Zam Geldi Sürücüler Buna Üzülecek

Akaryakıt fiyatlarında oynaklık devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde üst üste gelen indirimlerle yüzü gülen araç sürücülerinin bu sefer de üst üste gelen zamlarla moralleri bozuldu.

Tabela Yerinde Durmuyor Akaryakıta Yine Zam Geldi Sürücüler Buna Üzülecek

Akaryakıt fiyatları, brent petroldeki ani değişmelerle beraber döviz kurunda yaşanan oynaklıklar sebebiyle sürekli değişiyor. Tabela fiyatlarını takip edemeyen sürücüler, nerdeyse her istasyona gittiklerinde farklı fiyatlarla karşılaşıyor.

Üst Üste İndirimlerle Yüzler Gülmüştü

Geçtiğimiz günlerde özellikle benzine ve motorine gelen üst üste indirimler araç sahiplerinin yüzünü güldürmeye başlamıştı. Gelen indirimlerle beraber benzinin litresi 17 lira, motorinin litresi ise 21 lira seviyelerine kadar gerilemişti.

Gece Yarısı Zam Geldi

Brent petrolde yaşanan yükselişler akaryakıt fiyatlarını değiştirmeye başladı. Dün benzine gelen 1 lira 08 kuruşluk zammın ardından benzin yeniden 18 liranın üzerine çıkarken bu gece yarısı da motorine zam geldi. gelen zamla beraber motorinin litre fiyatı İstanbul’da 22 lira 80 kuruşa çıkarken Ankara’da 23 liraya, İzmir’de 23 lira 06 kuruşa yükseldi.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /