SSK, Bağkurlu sevinçten çıldıracak! 07.00'da ek ödeme sözü geldi

Mayıs ayında emekli vatandaşlar için müjdeli bir haber paylaşıldı. Üçlü maaş ve promosyon imkanları bu sabah saatlerinde açıklandı.

SSK, Bağkurlu sevinçten çıldıracak! 07.00'da ek ödeme sözü geldi

Emekli aylığı alan SSK ile BAĞ-KUR emeklilerine 17, 18 ve 19 Mayıs'ta üçlü ödeme yapılacak. Ek ödemeler, finansman seçenekleri ve faizsiz emeklilik kredilerinin detayları açıklandı. Milyonlarca emeklinin yükünü hafifletmek için hem devlet hem de bankalar tarafından ödemeler yapılıyor. Emekliler, pratik ve aynı zamanda hızlı başvuru seçenekleriyle birkaç dakika içinde ek ödeme alabiliyor. Emeklileri bekleyen yeni ek avantajlar ve Mayıs 2024 emekli aylığı ödeme takvimi detayları haberimizde..

Mayıs ayı emeklilere pek çok güzel haberi beraberinde getirdi. Bu ay 16 milyon emekliye 3 farklı ödemenin yapılacağı bildirildi. Sosyal Sigortalar Kurumu (SGK) tarafından açıklanan yeni yardımlar, SSK ve BAĞ-KUR emeklilerinin maddi sıkıntılarının bir kısmını hafifletecek. Bu üçlü temettü 17'sinde, 18'inde ve 19'unda ödenecek. Bu Mayıs emeklilere büyük destek getirecek. Emekliler, temmuz ayındaki maaş artışına ek olarak mayıs ayında da ek ödeme almanın mutluluğunu yaşayacak.

SGK’DAN EMEKLİLERLE İLGİLİ AÇIKLAMA

SSK, Bağkurlu sevinçten çıldıracak! 07.00'da ek ödeme sözü geldi

SGK, Mayıs 2024'ün emekli maaşı ödenmesi yönünde hazırlanan takvimini açıkladı. Maaşlarını ne zaman alacaklarını merak eden emekliler, SGK açıklamasını duyunca rahat bir nefes aldı.

Emeklilik ödemeleri 15 Mayıs'tan itibaren başlayacak. İlk olarak emekli memurların maaşları 15 Mayıs'ta ödenecek. SSK'lı emekliler, 17-25 Mayıs tarihleri ​​arasında emekli maaşı tahsis numaralarının son rakamına karşılık gelen ödemeleri alacak. BAĞ-KUR emeklileri de maaşlarını 25-28 Mayıs tarihleri ​​arasında alacak.

EMEKLİ PROMOSYONLARI GÜNCELLENDİ

Bankanın emeklilere yönelik Mayıs 2024 promosyon seçenekleri de güncellendi. Reklam ücretleri kamu bankalarında 8.000 TL ila 12.000 TL, özel bankalarda ise 10.000 TL ile 18.000 TL arasında değişmektedir. Emekliler bu promosyonlara ilişkin detaylı bilgiye bankanın resmi internet sitesinden ulaşabiliyor.

"Faizsiz emeklilik kredileri ve uygun kredi seçenekleri"

Bankalar, emekli maaşını transfer edip 36 ay boyunca seçtikleri bankadan çekmeyi taahhüt eden emeklilere yeni bir seçenek sunuyor. Pek çok banka emeklilere 10.000 ila 25.000 TL arası aizsiz kredi imkânı sunmaktadır. Daha yüksek limite sahip kredi kullanmak isteyenler 50.000 TL'ye kadar düşük faizli kredi kullanma imkanına sahip oluyor. Bu krediler emeklilerin nakit ihtiyaçlarının karşılanmasında önemli yardımlar sağlamaktadır.