Son Dakika: Yapılandırma Başvuru Tarihleri Uzatıldı

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada yapılandırma başvuru tarihinin uzatıldığına yer verildi.

Son Dakika: Yapılandırma Başvuru Tarihleri Uzatıldı

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından bir son dakika açıklaması geldi.

SGK tarafından yapılan açıklamada, yapılandırma başvuru süresinin ertelendiğine yer verildi. SGK 'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

''Bugün hem yapılandırma ilk taksit ve peşin ödemelerinin hem de cari dönem ödemelerinin son günü olması nedeniyle yaşanan yoğunluk tahsilat sistemlerinde teknik arızalara neden olmuştur. Yaşanan arızanın vatandaşlarımızın mağduriyetine yol açmaması bakımından yapılandırmadan yararlananların ilk taksit ödemeleri ve peşin ödemeleri ile cari dönem ödemelerinin son ödeme tarihi 07 Eylül 2018 Cuma günü 23.59’a kadar ertelenmiştir.''

Önceki günlerde yapılan açıklamada yapılandırma başvurularının 31 Ağustos günü sona ereceğine yer verilirken, önceki gün ve bugün ciddi derecede yoğunluk yaşanması nedeniyle birçok vatandaş borcunu yapılandıramadı.

Yapılandırmayı yapamayan vatandaşlar ise Maliye Bakanlığı ile sosyal Güvenlik Kurumunu mesaj ile telefon yağmuruna tuttu. Bu çalışmalar sonuç verdi ve bugün sona ermesi gereken yapılandırma başvurularının 7 Eylül tarihine kadar ertelendiğine yer verildi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden, ekonomi haberlerinden haberdar olmak için;

ANDROİD UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

İOS UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara