Son Dakika: TEB Konut ve Taşıt Kredisi Faiz Oranlarını Düşürdü-Vadeleri Yükseltti

Son dakika haberi: Türkiye Ekonomi Bankası tarafından yapılan son dakika açıklamasında , konut ve taşıt kredisinde faizlerin düşürüldüğüne yer verildi.

Son Dakika: TEB Konut ve Taşıt Kredisi Faiz Oranlarını Düşürdü-Vadeleri Yükseltti

Son dakika haberi: TEB konut ve taşıt kredisi faizlerini yeniden belirledi

Türk Ekonomi Bankası tarafından yapılan son dakika açıklamasında, konut kredisi faiz oranının yüzde 1,70 seviyesine , taşıt kredisi faiz oranının ise 1,75 seviyesine düşürüldüğüne yer verildi.

Yapılan açıklamada 120 aya kadar vade ile verilecek kredinin yüzde 1,70 faiz oranı ile verileceği, 48 aya kadar vade ile verilecek taşıt kredisinde ise faiz oranının yüzde 1,75 olarak belirlendiğine yer verildi.

TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, yeniden belirlenen faiz oranları ile ilgili önemli bir açıklama yaptı. Mendi yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“TEB olarak konut ve taşıt sektörüne hareket kazandıracak ivmeyi, avantajlı kampanyamız ile sağlamayı hedefliyoruz. Bizim için müşterilerimizin bütçesine ve ihtiyacına göre en uygun çözümü üretmek çok önemli. Bu doğrultuda konut kredisi kampanyamızla müşterilerimize 120 aya kadar vadede yüzde 1,70 faiz oranı vererek, en uygun fiyatlama ile kredi veren bankalardan biri olurken; taşıt kredisi kampanyamızda ise 1,75'ten başlayan faiz oranı ile müşterilerimizin finansman ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyoruz.”

ARAÇ KREDİSİ HESAPLAMASI

50 bin TL' lik kredinin ödeme planı ve faiz oranı hesaplaması şu şekilde;

Kamubulteni.com  | Ankara