Son Dakika: Motorin ve Benzine Zam Geliyor İşte Tarih ve Zam Oranı

Son dakika haberi: Benzin ile motorin fiyatlarına geçen gün yapılan indirimden sonra zam yapılacağı açıklaması az önce geldi. İşte zam miktarı.

Son Dakika: Motorin ve Benzine Zam Geliyor İşte Tarih ve Zam Oranı

Son dakika : Benzin  ile motorine zam geliyor.

Ntv'nin son dakika olarak aktardığı habere göre bugün gece yarısından sonra geçerli olmak üzere benzil ile motorin fiyatlarına zam yapılacağına yer verildi. Söz konusu haberde benzin fiyatına 17 kuruş, motorin litre fiyatına ise 16 kuruşluk zam yapılacağına yer verildi. 

ZAMLAR 5 KASIM'DAN İTİBAREN GEÇERLİ

Söz konusu fiyat artışlarının, EPGİS tarafından öğleden sonraki saatlerde açıklanması bekleniyor. Resmi açıklama gelmesi ile 5 Kasım günü benzin motorin fiyatlarında artış olacak.

İNDİRİM GELMİŞTİ

3 Kasım günü benzin ile motorin fiyatlarına indirim gelmişti. Açıklamada, "Akaryakıt Fiyatlarında İndirim 03/11/2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; Benzinde 16, Motorinde 12 KRŞ/LT pompa satış fiyatlarında indirim gerçekleşmiştir." denilmişti.

LPG'YE ZAM POMPAYA YANSIMADI

Otogazfiyatına zam açıklaması da dün geldi. Yapılan açıklamada, "Akaryakıt Ürünlerinde ÖTV Düzenlemesi 04/11/2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; LPG Otogazda 16 krş/lt Fiyat artışı gerçekleşmiş olup, artış mevcut Uygulama olan Eşel Mobil Sistemi gereği ÖTV’den karşılandığından pompa fiyatlarına yansımayacaktır." denildi. 

MTV'YE ZAM

MTV zam oranı belli oldu. Detaylar için TIKLAYIN