Son Dakika... KYK ve Çiftçi Borçları Silinecek mi? Sorusuna Net Cevap

Son dakika haberi: KYK kredi ve çiftçi borçları ile ilgili son dakika bilgisi geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre KYK borçlarının silinip silinmeyeceği sorusunun cevabı belli oldu.

Son Dakika... KYK ve Çiftçi Borçları Silinecek mi? Sorusuna Net Cevap

Son dakika : KYK ve çiftçi borçlarının silinip silinmeyeceği sorusunun cevabı belli oldu.

Geçtiğimiz milyonlarca  kişiyi yakından ilgilendiren bir müjde geldi. Yapılan açıklamada vergi ve yapılandırmanın gündemde olduğu, yakın zamanda prim ile vergi borçlarının yapılandırılacağına yer verildi. 

KYK BORÇLARI DA YAPILANDIRMA KAPSAMINDA

Yapılandırma konusunda açıklama gelmesinin ardından bir haber daha geldi ve kredi borçlarının da yapılandırma kapsamına alınacağına yer verildi. 

KYK BORÇLARI SİLİNECEK Mİ? SORUSU CEVABINI BULDU

Kulislerden edinilen son dakika bilgilerine göre KYK borçlarının silinmeyeceği, borçların yapılandırılacağına yer verildi. 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan 'ın verdiği tallimat sonrası yapılandırma çalışmaları başladı. AK Partili bürokratlar yapılandırma konusunda paketi hızlandırdı. 

KYK borçları ve çiftçilerin borçları için yeni bir adım atılacak. Kulislere yansıyan son haberlere göre öğrenci kredileri ve çiftçi borçlarının silinmeyeceği ve yapılandırma kapsamında taksitlendirileceğine yer verildi. 

BU HAFTA

Bu hafta, İstihdam Paketi'nde eklenecek düzenlemeyle ilgili yapılan toplantılarda kapsam ve detaylar ele alındı.

UZUN VADEDE TAKSİTLER

Emlak vergisinden trafik cezalarına kadar kamu kurumlarına olan hemen hemen tüm borçların ödemesinin kolaylaştırılması, ödemesiz bir dönemle ertelenmesi sonra da uzun vadeli taksitlendirilmesi planlanıyor.

Öğrenim kredisi borçlarının da yapılandırma kapsamına alınması bekleniyor.

Sizce silinmeli mi? Yorum kısmı aşağıda.