Son Dakika Haberi: Hükümetten Sicil ve Vergi Affı Açıklaması 2020

Son dakika haberi: Hükümetten vergi ve sicil affı konusunda son dakika açıklaması geldi. AK Parti 'den gelen açıklamada son çalışmalara yer verildi.

Son Dakika Haberi: Hükümetten Sicil ve Vergi Affı Açıklaması 2020

Son dakika : Vergi ve sicil affı konusunda çaıklama geldi.

AK Parti 'den bir son dakika açıklaması geldi. Parti Grup Başkavekili Mehmet Muş, Türkiye Büyük Millet Meclisi 'nde düzenlediği basın toplantısında vergi ve sicil affı konularına değindi. Mehmet Muş yaptığı açıklamada vergi ve prim borcu olan vatandaşlar için yapılandırma çalışması olduğunu söyledi. 

YAPILANDIRMA GELİYOR

Mhemet Muş yaptığı son dakika açıklamasında, vergi ve prim borçları ile ilgli, "Vergi ve SGK prim borçlarının yapılandırılmasıyla ilgili bir çalışmamız şu an var. Çalışmamızın teknik kısımlarını tamamlamaya çalışıyoruz.

Bu kanun teklifinin görüşmeleri sırasında vergi ve SGK yapılandırılmalarıyla alakalı bir teklif. Geçmişte yaptıklarımıza benzer olacak.

Teknik çalışmalar devam ettiği için onları komisyona vereceğimiz zaman sizinle daha geniş paylaşacağız. Vergi ve SGK yapılandırması konusunda çalışıyoruz. Sicil affı ile ilgili ise bir çalışmamız yok. Sicil affıyla ilgili şu an bir  teklif, çalışma söz konusu değil." dedi.

VERGİ AFFI VAR MI?

Mehmet Muş yaptığı açıklamada vergi affının gündemde olmadığını, borçların yapılandırılması için çalışmalar olduğunu söyledi.

Sizce vergi affı mı yapılandırma mı olmalı? Yorum kısmı aşağıda.

SİCİL AFFI VAR MI?

Borcu olduğu için bankalardan kredi alamayan , kredi sicili düşük olan kredi kartı alamayan vatandaşların büyük bir merak ve istekle beklediği sicil affı konusunda da konuşan Muş, sicil affının gündemde olmadığını söyledi.