Son Dakika Haberi... Dolar/TL ve Gram Altın Fiyatlarında Hızlı Düşüş

Son dakika gelişmesi... Piyasalardan alınan verilere göre döviz kuru ile altın fiyatlarında flaş hareketlilik başladı. Döviz ile altın fiyatları kısa sürede hızlı değer kaybetti. İşte piyasalardan alınan son dakika verileri.

Son Dakika Haberi... Dolar/TL ve Gram Altın Fiyatlarında Hızlı Düşüş

Son dakika haberi: Dolar ve altında sert düşüş.

Piyasalardan son dakika haberleri geldi. Edinilen bilgilere göre dolar kuru ile altın fiyatlarında sert düşüş yaşandı.  Geçtiğimiz gün 3 bankanın manipülasyonu sonrası yükselen dolar kuru düşüşe geçerken gram altında da sert düşüş yaşandı.

DÖVİZ KURU

Geçtiğimiz gün Londra merkezli 3 bankanın manipülasyonu sonrası 7.25 TL 'ye kadar çıkan dolar kuru, BDDK 'nın hamlesi sonrası dizginlendi ve 3 bankaya gelen yasak sonrası dolar kuru düşmeye başladı.

Önceki gün BDDK bu yasağı kaldırdı ve dolar düşmeye devam etti. Piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre dolar kuru 7,01 TL seviyesine geriledi. İşte dolar kurunda son saatlerde  yaşanan değişim grafiği:

Euro kuru ise 7,60 TL seviyesinde.

GRAM ALTIN

Dün gece 387 TL seviyesinde olan gram altın, sabah saatlerinde hızlı bir düşüş içine girdi ve kısa süre içinde 4 TL değer kaybetti. 

Piyasalardan alınan son verilere göre gram altın 383 TL 'ye geldi.  İşte gram altında yaşanan değişimin grafiği:

ÇEYREK ALTIN

Çeyrek altın alış fiyatı 620, satış fiyatı 625 TL.

Cumhuriyet altını alış fiyatı 2550 TL , satış fiyatı 2571 TL.

22 ayar bilezik gram fiyatı alış 353 , satış: 359 TL.