Son Dakika... Gram Altında Sert Düşüş

Son dakika haberi: Türkiye 'de piyasaların kapanmasının ardından hızlı bir şekilde düşüşe geçen gram altın , kısa sürede 8 TL değer kaybetti. İşte altın fiyatlarında son durum.

Son Dakika... Gram Altında Sert Düşüş

Son dakika : Altın fiyatları sert düştü.

Altın fiyatları ile ilgili son dakika haberi geldi. Türkiye 'de piyasaların kapanmasının ardından hareketlenen altın piyasasında sert düşüş yaşandı. Gündüz saatlerinde 386 TL seviyesinde olan gram altın , Türkiye 'de piyasaların kapanmasının ardından hızlı şekilde düşüşe geçti ve 8 TL değer kaybetti.

ONS FİYATI SERT DÜŞTÜ

Altında ons fiyatı akşam saatlerinde hızlı şekilde düştü. ABD piyasalarının açılması sonrası düşüşe geçen ons fiyatı, 1717 dolar seviyesinden 1685 dolara kadar geriledi. İşte ons fiyatında yaşanan sert düşüş:

GRAM ALTIN 8 TL DEĞER KAYBETTİ

ABD piyasalarının açılmasının ardından yaşanan bu sert düşüş gram altına yansıdı. Gündüz saatlerinde 386 TL seviyesinde olan gram altın , kısa sürede düşüşe geçti ve 378 TL 'ye kadar geriledi. 

İşte altında yaşanan düşüş:

Çeyrek altın 615 TL 'den alınıp 620 TL 'ye satılıyor. 

DOLAR 7 TL 'YE GİDİYOR

Önceki gün Fed 'in faiz kararı sonrası  düşüşe geçen ve 6.94 TL 'yi gören dolar kuru, bugün yükselişe geçti ve 6,9899 TL seviyesine kadar geldi.