Son Dakika: Gram Altın Rekor Kırdı

Son dakika haberi: Altın fiyatları rekor kırmaya devam ediyor. Piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre gram altın bir kez daha rekor kırdı.

Son Dakika: Gram Altın Rekor Kırdı

Son dakika haberi: Dolar ve altın yeniden yükselişte.

Dolar kuru ve altın fiyatlarında hareketlilik devam ediyor. Piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre dolar kuru ile altın yeniden yükselişe başladı. 

CUMA GÜNÜ FED 'DEN AÇIKLAMA GELECEK

Fed Başkanı Jerome Powell Cuma günü bir açıklama yapacak. Döviz kurları ve altın fiyatları , Fed Başkanı 'nın açıklaması öncesi yeniden hareketlendi. Cuma günü Jacksone Hole'daki yıllık merkez bankacıları toplantısında konuşacak olan Powell 'in bu açıklamaları tüm dünya tarafından merakla bekleniyor. 

DOLAR KURU YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Piyasalardan alınan sondakika bilgilerine göre dolar kuru yeniden yükselişe geçti. Önceki gün 5.74 TL seviyesinden 5.70 'ye düşen dolar kuru yeniden yükselişe geçti. Piyasalarda dolar kuru 5,78 TL seviyesine kadar yükseldi.

İşte dolar kurunda gün içindeki değişim grafiği >>

Önceki gün 6.33 TL seviyesinde seyerek Euro kuru da dolarla paralel olarak yükselişe geçti. Euro şu sıralar 6.43 TL seviyesinde işlem görüyor.

İşte euro kurunda gün içindeki değişim grafiği >>

ALTIN FİYATLARI

Altın fiyatları bir daha rekor kırdı. Son olarak geçtiğimiz hafta 277.50 TL seviyesine gelerek tarihinin en yüksek seviyesini gören gram altın , bu rekorunu da geride bıraktı ve 279 TL seviyesine kadar yükseldi. 

PİYASALAR BU GELİŞMELERİ TAKİP EDECEK

Başkan Trump, "Yegane sorunumuz Jay Powell ve Fed" diyerek, ABD merkez bankasına yönelik aralıksız ataklarını sürdürdü.

Altın destekli ETF'lerdeki toplam varlıklar, son üç yıldaki girişlerin ve 2019 yılında devam eden artışların ardından, Bloomberg'in derlediği verilere göre, Çarşamba günü 2,424.9 tona çıkarak 2013'ten beri en yüksek seviyesine ulaştı.

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un ofisinden bir yetkili, Fransız hükümetinin İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden (AB) anlaşma yapılmaksızın çıkmasını beklediğini söyledi.

Almanya'nın 30 yıl vadeli sıfır kuponlu tahvili alıcı bulmakta zorluk çekti. Bu, 16 trilyon dolarlık tahvilin negatif faizli olması ile birlikte, küresel tahvil rallisinin sonuna yaklaşıldığının diğer bir işareti olarak değerlendiriliyor.

GELİŞMELERDEN ANBEAN HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN