Son Dakika: Gram Altın 10 TL Birden Arttı (1 Dolar Çeyrek Altın Kaç TL?)

Son dakika haberi: Altın fiyatlarında 10 TL'lik hızlı yükseliş görüldü. Gündüz 8 liranın altına gerileyen dolar kuru da hızlı şekild yükseldi.

Son Dakika: Gram Altın 10 TL Birden Arttı (1 Dolar Çeyrek Altın Kaç TL?)

Son dakika haberi: Gram altın 10 TL birden yükseldi.

Piyasalar akşam saatlerinde hareketlendi ve sabah düşen gram altın akşam saatlerinde yükselişe geçti. 445 TL 'ye kadar gerileyen gra maltın 10 TL yükseldi. 8 TL sınırının altına kadar gerileyen dolar kurunda  da yükseliş başladı ve gram altın saatler içinde 17 kuruş civarında değer kazandı.

DOLAR KURUNDA SON DURUM: 1 DOLAR KAÇ TL*

Dolar kurunda son duruma baktığımızda doların sabah saatlerinde 7,99 TL'ye kadar gerllediği görüldü  Dündne bu yana düşen dolar kurunda yükseliş başladı ve dolar kuru akşam saatlerinde hızlı şekilde yükselerek 8,16 TL'ye kadar yükseldi.

EURO KURUNDA SON DURUM: 1 EURO NE KADAR?

Euro kurunda da dolar ile paralel olarak yükseliş görüldü. Edinilen bilgilere göre Euro kuru 9,61 TL seviyesinde.

GRAM ALTIN 10 TL YÜKSELDİ

Sabah saatleirne düşüşe geçen ve gündüz 445 TL'ye kadar gerileyen gram altında 10 TL'lik yüksleiş görüldü ve 1 gram altın kısa sürede 10,50 TL yükseldi ve 455.57 TL seviyesine kadar yükseldi. İşte gra maltın fiyatında yaşanan yükselişin grafiği:

1 ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

1 çeyrek altın fiyatı ise 744 TL seviyesine kadar çıktı. 

ABD Başkanı Joe Biden’ın açıkladığı yeni harcama planı da enflasyonun yükseleceğine dair beklentilerin artmasına ve doların zayıflamasına neden oldu.  Bu da yatırımcıları altına yönlendirdi. Bununla birlikte altının ons fiyatı 1690 dolarlardan 1735 dolar seviyesine kadar çıktı.

Altın, ABD Hazine tahvil faizindeki düşüş ve doların zayıflamasıyla haftaya başladığı fiyat seviyelerine geri yükselirken, gram altın hafta boyunca dalgalı bir seyir izledi

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA