Son Dakika: Erdoğan'dan Esnaflara Yeni Destek Ödemesi Müjdesi

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan bir son dakika açıklamasında bulundu ve esnaflara yeni bir müjde verdi.

Son Dakika: Erdoğan'dan Esnaflara Yeni Destek Ödemesi Müjdesi

Erdoğan müjdeyi verdi:

AK PArti Grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ülkesine ve milletine karşı sorumluluk hisseden herkesten tek beklentimiz kendi üzerine düşen görevleri hakkıyla ifa etmesidir. Görevlerimizi hakkıyla yerine getirdiğimizde, ne ülkemizin önünde ne Cumhur İttifakı'nın önünde ne AK Parti'nin önünde durabilecek bir güç tanımıyoruz." dedi.

Erdoğan açıklamasını, "AK Parti Grubu, Cumhur İttifakı'ndaki ortağımız MHP ile birlikte Meclis'in lokomotifidir, dinamosudur. Biz çok çalışırsak, Meclis de çok üretir. Biz işleri rölantiye alırsak, Meclis çok daha az verimle faaliyet yürütür. Yakında, hazırlıklarını tamamlamak üzere olduğumuz yeni reform paketlerini Meclisimizin takdirine sunmaya başlayacağız. Milletimizle paylaştığımızda, bu reform tekliflerinin ülkemizi 2023'e ve daha sonrasına taşıyacak çok köklü ve önemli düzenlemeler içerdiği görülecektir. Bizden başka hizmet müktesebatı ortaya koyabilen de gelecek vizyonu tasarlayan da yok. Tek vaatleri Tayyip Erdoğan'ı indirmek olan bir muhalefete, bu millet iktidarı vermez" şeklinde sürdürdü.

ESNAFA YENİ DESTEK MÜJDESİ

Erdoğan açıklamasında yeni bir müjde verdi ve "Lokanta, restoran ve kafe gibi sektörlerde alınan tedbirler nedeniyle kısıtlanan, faaliyetleri kısıtlanan, 2019 cirosu 3 milyon ve altı olan işletmelere destek ödemesi yapacağız. Cirosu 2020 yılında önceki yıla kıyasla yüzde 50 azalan işletmelere 2 bin liradan az 40 bin liradan fazla olmamak koşuluyla destek ödemesi yapacağız" ifadelerini kullandı.

Destek en az 2 bin TL en fazla 40 bin TL olarak sınırlandırılacak.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA