Son Dakika: Döviz Kuru ve Gram - Çeyrek Altın Yükselişe Geçti

Son dakika haberi: Piyasalarda hareketlilik bu hafta da devam ediyor. Piyasaların ilk işlem gününde döviz kuru ve altın fiyatları yükselişe geçti. İşte piyasalardan alınan son dakika bilgileri ve güncel fiyatlar.

Son Dakika: Döviz Kuru ve Gram - Çeyrek Altın Yükselişe Geçti

Dolar ve altında yükseliş başladı.

Yeni haftanın ilk gününde döviz kuru ile altın fiyatları hareketliliği başladı. Geçtiğimiz hafta doğalgaz müjdesinden önce düşüşe geçen dolar kuru ile altın fiyatları, Cumhurbaşkanı Erdoğan 'ın açıklamasının ardından yükselişe geçti. Erdoğan 'ın açıklaması sonrası kısa sürede dolar kuru 15 kuruş , gram altın ise 14 TL arttı.

YENİ HAFTAYA YÜKSELİŞLE BAŞLADI

Cuam günü açıklanan doğalgaz müjdesinden sonra yükselişe geçen döviz ile altın fiyatları, yeni haftanın ilk işlem gününe ise yine yükselişle başladı. 

DOLAR KURU

Piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre sabah saatlerinde 7.29 TL seviyesinde olan dolar kuru , öğle saatlerine doğru yükselişe geçti ve 7,3666 TL seviyesine geldi. 

İşte dolar kurunda yaşanan değişim:

EURO KURU

Dolar ile paralel olarak Euro kurunda da artış görüldü. 8,61 ile yeni haftaya başlayan Euro kuru 8,71 LT seviyesine çıktı.

GRAM ALTIN

Piyasalardan alınan son dakika verilerine göre gram altın fiyatında da yükseliş görüldü. Önceki haftayı 455 TL seviyesinden kapatan gram altın yeni haftaya 6 TL yükselişle başladı ve 461 TL seviyesine çıktı.

İşte gram altın fiyatında yaşanan değişimin grafiği:

ÇEYREK ALTIN

Çeyrek altın ise 750 TL seviyesinde seyrediyor.