Son Dakika: Dolar/TL Kritik Seviyeyi Aştı

Son dakika haberi: Dolar kurunda yükseliş az önce yine hızlandı. Gelen son verilere göre dolar kuru kritik 7.50 TL seviyesini geride bıraktı.

Son Dakika: Dolar/TL Kritik Seviyeyi Aştı

Dolar kritik seviyeyi aştı.

Dolar kuru kritik 7.50 TL seviyesini geride bıraktı. Geçen hafta bugün 7 TL seviyesinde olan dolar kuru, 7 günde 50 kuruşluk artış göstererek 7.50 TL seviyesini geride bıraktı.

Geçen haftadan bu yana yükselen dolar kurunda yükseliş bugün de devam etti. Bugün sabah saatlerinde 7,30 TL seviyesinde seyreden dolar kuru, 12 saat içinde 20 kuruş yükseldi ve 7,50 TL seviyesi aşıldı. İşte dolar kurunda son saatlerdeki değişimin grafiği:

Euro kuru da kritik 9 TL seviyeisni aştı ve 9,04 TL seviyesi görüldü.

GRAM ALTIN

Dolar ile paralel olarak gram altında da yükseliş başladı. Sabah 405 TL 'ye kadar gerileyen gram altın, 9 TL değer kazandı ve 414 TL'ye kadar çıktı. İşte gram altında yaşanan değişimin grafiği:

Grafikler altin .in sayfasından alındı.

Çeyrek altın 675 TL:

Guardian Gold İş Geliştirme Yöneticisi John Feeney altın fiyatları ile ilgili yaptığı açıklamada, "Tahvil piyasasında yaşanan gelişmeler şüphesiz Fed’in de dikkatini çekiyordur. Eğer tahvil faizlerinin artmasını engellemek için bir adım atılacak olursa altın fiyatlarının yeniden yükseldiğini görebiliriz." dedi.