Son Dakika: Dolar ve Gram Çeyrek Altında Düşüş Hızlandı

Son dakika haberi: Dolar ve gram altında düşüş, Türkiye'de piyasaların kapanmasının ardından hızlandı. İşte fiyatlarda son durum.

Son Dakika: Dolar ve Gram Çeyrek Altında Düşüş Hızlandı

Son dakika haberi: Dolar ve altında düşüş hızlandı.

Piyasalardan son dakika haberleri geliyor. Türkiye'de piyasaların kapanmasının ardından sonra kısa sürede dolar ile altın fiyatlarında düşüş başladı. Edinilen son dakika bilgilerine göre dolar kuru 10 kuruş değer kaybederken gram altında da 6 liraya yakın bir değer kaybı görüldü. İşte piyasalardan alınan son dakika verileri.

DOLAR KURU KAÇ TL?

Sabah saatlerinde 7.44 TL seviyesine kadar çıkanan dolar kuru, Türkiye'de piyasalar kapandıktan sonra düştü ve 7.33 TL'yi gördü.  İşte dolar kurunda yaşanan değişim:

EURO KURU

Euro kuru da 10 kuruşa yakın düşüş gösterd. Gelen son bilgilere göre euro kuru 8,93 TL'ye kadar geriledi.

GRAM ALTIN KAÇ TL?

Gram altında da düşüş başladı. Sabah saatlerinde 443 TL seviyesine tırmanan gram altın 6 TL'lik düşüş gösterdi ve 437 TL'ye geriledi.

Çeyrek altında da düşüş görüldü. Son verilere göre çeyrek altın 715 TL.

Cumhuriyet altını 2852 TL.

22 ayar bilezik 424 TL.

GÖZLER FED TOPLANTISINDA

Altın yatırımcıları, Fed'in varlık alım programının devam edeceğine dair Başkan Powell'dan yeni bir garanti beklerken piyasalar dar bir aralıkta yatay seyrediyor. Gram altında hafif bir yükseliş görülürken gümüş ve ons altın fiyatlarında da yatay bir seyir hakim.

ABC Bullion Küresel Genel Müdürü Nicholas Frappell yaptığı açıklamada, "Fed, yakın dönemdeki ekonomik baskıları göz önüne alarak parasal genişlemeci duruşunu muhtemelen sürdürecektir. Altın bu hafta 1.840 dolar üzerinde destek bulacaktır böylece 1.871-1.875 dolar civarına yükselebilir." dedi.