Son Dakika: Dolar ve Altın Yeniden Yükselişe Geçti (Dolar Altın Ne Kadar Kaç TL)

Son dakika haberi: Dolar kuru ile altında yaşanan yükselişten sonra dün başlayan düşüş, bugün yerini yeniden yükselişe bıraktı. Kritik seviyeler aşıldı.

Son Dakika: Dolar ve Altın Yeniden Yükselişe Geçti (Dolar Altın Ne Kadar Kaç TL)

Son dakika haberi: Altın ve dolar yine sert yükseldi.

Geçtiğimzi gün Merkez Bankası'nın başkanının değişmesi ve kabinede değişiklik iddiaları ile sert şekilde yükelen dolar kuru ile gram altın, önceki gün düşmeye başlamıştı. 7.20 TL'de olan dolar dün 8.30, gram altın ise 477 TL'ye çıkmış, daha sonra kademeli düşüş başlamıştı. 

Dolar kuru, yaşanan düşüşle birlikte 7,70 TL'ye kadar gerilerken gram altın da 432 TL'ye kadar çekilmişti. Yaşanan bu düşüş, bugün yerini yükselişe bıraktı. 

DOLAR KRİTİK SEVİYEYİ AŞTI

Piyasalardan gelen son dakika bilgilerine göre dolar kuru az önce kritik 8 TL seviyesini aştı ve şu dakikalarda 8.02 TL'den işlem görüyor. İşte dolar kurunda son saatlerde yaşanan değişimin grafiği:

Euro kuru da kritik 9.50 TL seviyesinde işlem görüyor.

ALTIN YÜKSELDİ

Piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre gram altında yükseliş görüldü. Sabah saatlerinde hızlı şekilde düşüp 436 TL'ye kadar gerileyen gram altın hızlı şekilde yükselişe geçti ve dakikalar içinde 446 TL'ye kadar çıktı. İşte yaşanan değişimin grafiği:

Grafikler ve son fiyatlar altin .in'den alınmıştır.

ÇEYREK ALTIN

Gram altında yaşanan yükseliş ile birlikte çeyrek altın fiyatı da yükseldi ve 730 TL'yi gördü. 

22 ayar bilezik, cumhuriyet altını ve diğer altın fiyatları şu şekilde:

Altın, Powell'ın Temsilciler Meclisi konuşması sonrasında kayıplarını durdururken yatırımcılar gözlerini Senato'da yapılacak ikinci sunuma çevirdi. Gram altın ise dolar/TL'deki yatay seyri takip ederek son iki ayın zirvesinde bulunuyor