Son Dakika: Çeyrek Altın Fiyatında Rekor (Tahmin Yayımlandı)

Son dakika haberi: Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Edinilen bilgilere göre çeyrek altın rekor seviyelere doğru yükselirken , kritik altın tahmini de yayımlandı.

Son Dakika: Çeyrek Altın Fiyatında Rekor (Tahmin Yayımlandı)

Son dakika : Çeyrek altında rekor.

Son günlerde hareketlenen gram altın bugün yukarı yönlü yükselişini sürdürdü. Altının ons fiyatı ise son 8 yılın en yüksek seviyesinde seyrediyor.

ONS FİYATI

Piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre altının ons fiyatı 1773 dolar seviyesine kadar yükseldi. 

GRAM ALTIN NE KADAR?

Sabah saatlerinde 388 TL seviyelerinde olan gram altın 390 TL seviyesine yükseldi ve günü bu seviyeden kapattı. Alınan bilgilere göre gram altın 390.89 TL  ile kapattı. 

ÇEYREK ALTIN REKOR KIRDI

Piyasalardan alınan son verilere göre çeyrek altın 635 TL ile son zamanların rekorunu kırdı. 

TAHMİNLER YAYIMLANDI

Aralarında dünyaca ünlü yatırım şirketlerinden Goldman Sachs Group Inc.'nin de bulunduğu bazı bankalar fiyatların 12 aylık dönemde 2,000 doları görerek rekor seviyelere ulaşacağı tahmininde bulunuyor.

MineLife Pty kıdemli kaynak analisti Gavin Wendt altın fiyatları ile ilgili yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı:

"Altın, Kovid-19 salgınına gerektiğinden az önem verildiğine ilişkin artan endişelerden faydalanıyor," dedi ve "Altın ayrıca merkez bankalarının ekonomiyi desteklemek için trilyonlarca dolar harcamasından ve ABD'de negatif real faiz olasılığından da faydalanıyor. Altına muazzam bir destek sağlayan bu çifte sebep, fiyatların muhtemelen rekor seviyelere yükselmesine neden olacak"

CUMHURİYET ALTINI

Cumhuriyet altını 2574 TL 'den alınıp 2595 TL 'ye satılıyor. 

Yarım altın 1257 TL 'ye alınıop 1267 TL 'ye satılıyor.

22 ayar bilezik gram fiyatı 356 TL alış 360 TL satış.

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA